Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiecie co mnie dziwi ? To że Europa się tak biczuje kiedy inne kontynenty mają to głębokiej w dupie . Przeciesz to ch*ja da że my będziemy jeździć elektrykami albo tylko komunikacją miejską nie żreć tyle mięsa i nabiału skoro w Ameryce,Chinach, Indiach mają na to wyj***ne i dalej wypie**alają tony smieci do ocenaów. A gruby Jankes nie zrezygnuje z hamburgera bo się klimat ociepla. Też sądzę że te ocieplenie to jakieś pie**olenie jest. Ostatni taką zmianę klimatu mieliśmy chyba w XVII.w kiedy to polskie ziemię nie były tak żyzne i urodzajne a k***a karmiliśmy poł Europy wtedy
Oto przyczyny:
Korpo lobby
UE
NWO
Lewacy
"Pożyteczni" idioci
Korupcja
Żydzi
Pomijając kwestie polityczne, jestem zaskoczony że ten ogórek ma światła niemal jak nowe Audi.
Tzw retrofity
Wiecie co mnie dziwi ? To że Europa się tak biczuje kiedy inne kontynenty mają to głębokiej w dupie . Przeciesz to chuja da że my będziemy jeździć elektrykami albo tylko komunikacją miejską nie żreć tyle mięsa i nabiału skoro w Ameryce,Chinach, Indiach mają na to wyjebane i dalej wypierdalają tony smieci do ocenaów. A gruby Jankes nie zrezygnuje z hamburgera bo się klimat ociepla. Też sądzę że te ocieplenie to jakieś pierdolenie jest. Ostatni taką zmianę klimatu mieliśmy chyba w XVII.w kiedy to polskie ziemię nie były tak żyzne i urodzajne a kurwa karmiliśmy poł Europy wtedy
Mnie dziwi porównywanie do XVII wieku, przy nieco innej liczbie ludności, innym obszarze Polski. Komunikacja była konna, a mięso przeciętny chłop żarł się od święta.
Pomijając kwestie polityczne, jestem zaskoczony że ten ogórek ma światła niemal jak nowe Audi.
ledy z aliexpress, skutecznie rozświetlają drogę i oślepiają wszystkich jej uczestników, a samo auto też nie jest za stare, w Brazylii tę budę z lekko podniesionym dachem produkowali od 1997 r do 2013 r.
Wiecie co mnie dziwi ? To że Europa się tak biczuje kiedy inne kontynenty mają to głębokiej w dupie . Przeciesz to chuja da że my będziemy jeździć elektrykami albo tylko komunikacją miejską nie żreć tyle mięsa i nabiału skoro w Ameryce,Chinach, Indiach mają na to wyjebane i dalej wypierdalają tony smieci do ocenaów. A gruby Jankes nie zrezygnuje z hamburgera bo się klimat ociepla. Też sądzę że te ocieplenie to jakieś pierdolenie jest. Ostatni taką zmianę klimatu mieliśmy chyba w XVII.w kiedy to polskie ziemię nie były tak żyzne i urodzajne a kurwa karmiliśmy poł Europy wtedy
ty myślisz że to o klimat chodzi ty naiwny głąbie, chcą zrobić z ciebie barana który bez zgody rządu światowego nic nie będzie mógł zrobić. A lemingi przyklaskują i cały czas głosują na POPiS
To wszystko przez Baronesse i Radzia, dwóch pizdeuszy narodu. Oni na to pozwolili. A teraz skończ skomleć, bo i tak gówno Twoje wypociny znaczą wobec NWO i ustaleń z Dawos. Nic robaczku nie poradzisz, nie zatrzymasz już tego,
Oto przyczyny:
Korpo lobby
UE
NWO
Lewacy
"Pożyteczni" idioci
Korupcja
Żydzi
pomieszałbym kolejność, ale z samą listą się zgadzam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów