Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież tu nie chodzi o to czym Ci panowie na włościach się zajmują, tylko czyje rozkazy wykonuja, zupełnie jak prywatne, praktycznie bezkarne, legalne wojsko z przywilejami. Oczywiście tak jak w każdym "kręgu" ludzi władzy czy to sprzedawca arbuzów na rynku, klauni w cyrku, czy księża w kościele, sa wyjątki mające ludzką twarz - lecz w momencie gdy liczy się każdy kawałek chleba, człowiek to nadal zwierzę w dodatku dosyć terytorialne a wszelkie przejawy nadużycia władzy nie jest niczym nowym w walce o "przetrwanie" szczególnie w trakcie wielkiego śmiertelnego zagrożenia co akurat w tym przypadku utożsamia się z grypa v2.0.
P.s, Przykładem może być sprzedawca homarów, pakujący do truchła świece zapłonowe tylko po to by wydymać klienta na hajs, co przejawia się częściej np. w czasach biedy i strachu przed głodem, brak szekli to również obniżenie statusu społecznego, kolejny ważna cegiełka ludzkiego Ja.
Panowie w niebieskich mundurkach to również "zwierzęta" z władzą i legalną aprobatą - pana - do pilnowania by bydło zbytnio nie rozpierzchło się poza wyznaczone "terytorium", im bardziej sytuacja utożsamia się z zagrożeniem dla władzy suwerena, tym mocniej będzie naciskał na swoich podwładnych w związku z tym, silniejsze będą uderzenia w potylicę.
Co ty pierdolisz dresie z bramy. Chcesz mieć Brazylię albo Meksyk to jedź do tych pięknych krajów
Nagrać na siebie taki materiał i wrzucić w internet. Powinien być jakiś prawny odpowiednik nagrody Darwina.
Jest. Nazywa się "WYROK".
Obrażasz i podajesz przykłady które mają szokować bez podjęcia tematu w merytoryczny sposób. Jesteś trollem ? Witam i Żegnam.
Co ty pierdolisz? O nie, policja służy ludziom reprezentującym naród w sejmie! O nie, o Boże! No mafia, kurwa, mafia. Co za dzban
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Im więcej takich krzykaczy, julek i zwykłych januszów - frustratów atakujących policje tym ta policja ma mniej czasu i zasobów by zajmować się prawdziwymi bandytami.
Potem ten sam janusz jak mu syna napierdolą to będzie znowu miał pretensje do policji że gdzie oni byli w tym czasie.
Nie pisz nic inteligetnego na tym portalu bo bedziesz nazwyany pisiorem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów