Świeżynka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A próbowałeś sobie ten materiał wcześniej wsadzić w dupę i sprawdzić, czy nie pasuje tam lepiej niz na Sadola...? Nie...? Następnym razem zacznij najpierw od tego.
Nie poznałem Cejrowskiego, kiedyś lepiej posługiwał się polskim.
Definitywnie ten pacjent jest debilem...
Najpierw kłamał, że w Chinach zbija kokosy na swoich płytach disco polo, a teraz odpierdala cyrk jako antycovidianin. Ah ten Bayer Full
Jak to kurwa Robert De Niro jest. To już lepiej w Polsce niż w us i a?
Z czym do ludzi, tą renówką to można co najwyżej z pikniku przy ognisku po angielsku spierdolić, a co dopiero w pościg sie bawić
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Im więcej takich krzykaczy, julek i zwykłych januszów - frustratów atakujących policje tym ta policja ma mniej czasu i zasobów by zajmować się prawdziwymi bandytami.
Potem ten sam janusz jak mu syna napierdolą to będzie znowu miał pretensje do policji że gdzie oni byli w tym czasie.
Potem ten sam janusz jak mu syna napierdolą to będzie znowu miał pretensje do policji że gdzie oni byli w tym czasie.
@up jakimi bandytami pajacu
Tymi od przekroczonych o 20 km/h w terenie zabudowanym?
Śmiech na sali
Tymi od przekroczonych o 20 km/h w terenie zabudowanym?
Śmiech na sali
Przecież tu nie chodzi o to czym Ci panowie na włościach się zajmują, tylko czyje rozkazy wykonuja, zupełnie jak prywatne, praktycznie bezkarne, legalne wojsko z przywilejami. Oczywiście tak jak w każdym "kręgu" ludzi władzy czy to sprzedawca arbuzów na rynku, klauni w cyrku, czy księża w kościele, sa wyjątki mające ludzką twarz - lecz w momencie gdy liczy się każdy kawałek chleba, człowiek to nadal zwierzę w dodatku dosyć terytorialne a wszelkie przejawy nadużycia władzy nie jest niczym nowym w walce o "przetrwanie" szczególnie w trakcie wielkiego śmiertelnego zagrożenia co akurat w tym przypadku utożsamia się z grypa v2.0.
P.s, Przykładem może być sprzedawca homarów, pakujący do truchła świece zapłonowe tylko po to by wydymać klienta na hajs, co przejawia się częściej np. w czasach biedy i strachu przed głodem, brak szekli to również obniżenie statusu społecznego, kolejny ważna cegiełka ludzkiego Ja.
Panowie w niebieskich mundurkach to również "zwierzęta" z władzą i legalną aprobatą - pana - do pilnowania by bydło zbytnio nie rozpierzchło się poza wyznaczone "terytorium", im bardziej sytuacja utożsamia się z zagrożeniem dla władzy suwerena, tym mocniej będzie naciskał na swoich podwładnych w związku z tym, silniejsze będą uderzenia w potylicę.
P.s, Przykładem może być sprzedawca homarów, pakujący do truchła świece zapłonowe tylko po to by wydymać klienta na hajs, co przejawia się częściej np. w czasach biedy i strachu przed głodem, brak szekli to również obniżenie statusu społecznego, kolejny ważna cegiełka ludzkiego Ja.
Panowie w niebieskich mundurkach to również "zwierzęta" z władzą i legalną aprobatą - pana - do pilnowania by bydło zbytnio nie rozpierzchło się poza wyznaczone "terytorium", im bardziej sytuacja utożsamia się z zagrożeniem dla władzy suwerena, tym mocniej będzie naciskał na swoich podwładnych w związku z tym, silniejsze będą uderzenia w potylicę.
Fajnie że wrzucił to na yt łatwiej go znajdą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów