jedziesz sobie spokojnie do domu i nagle znikąd wyjedzie ci taki ktoś i życie możesz stracić ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chciał sie rozjebać to było w drzewo jebnąć albo w przepaść ;/
Cytat:
jedziesz sobie spokojnie do domu i nagle znikąd wyjedzie ci taki ktoś i życie możesz stracić ...
doprawdy wzruszające...
na chuj oni gaszą samochód sprawcy? zupełnie bym się nie spieszył z udzielaniem pierwszej pomocy takiemu debilowi!
ale zobaczcie tam sie kazdy zatrzymał a nie jak u nas .. wszyscy obojętni .
@up
Bo każdy chce walnąć słit focie z nieboszczykiem.
Bo każdy chce walnąć słit focie z nieboszczykiem.
tak to jest jak sie z debilami pierdoli zamiast do nich strzelać...
Te amerykańce to są głupki jednak, do poszkodowanego w białej Suprze nawet żaden nie podszedł, a do bandyty polecieli wszyscy...
up@
Mieli nadzieje że zdążą go jeszcze ponapierdalać
Mieli nadzieje że zdążą go jeszcze ponapierdalać
Wniosek prosty, do domu trzeba zapierdalać. Gdyby jechał o 20km/h szybciej cały czas, to byłby pewnie 3 kilometry dalej
gumol napisał/a:
na chuj oni gaszą samochód sprawcy? zupełnie bym się nie spieszył z udzielaniem pierwszej pomocy takiemu debilowi!
ZAJEBIŚCIE że gaszą. Do tego jeszcze powinna jak najszybciej karetka go ratować. Ze szczerą nadzieją, że skurwielowi kręgosłup się połamał i sparaliżowało od szyi wdół, niech szmata cierpi do końca życia, do sądu popierdala na łóżeczku i sra w pieluchy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów