Kierowca z trzema zakazami sądowymi, cofniętym prawem jazdy i opd wpływem narkotyków :]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Jeszcze taksówką XD
Pościg powinien się zakończyć butem na jaźwę. Ale wtedy jakąś kurwa by od razu chciała psa zwolnić.
Zaraz tam Wrzeszcz. To Brętowo, na lewo na Morenę, na prawo na Niedźwiednik, prosto na lotnisko.
Zulu-Gula napisał/a:
I kto tu jest gorzej pojebany, naćpany wielokrotny recydywista, czy popierdolony system sądownictwa?
Chuj tam, niech siedzi na wolności i psy niech ganiają go do usranej śmierci.
Pomieszanie z poplątaniem, normalny burdel na kółkach.
typ ma na dachu jakiegoś taxi koguta czy innego ubera czyli zawodowo jeździ.
Fajny mamy system.
Dajcie mu czwarty zakaz. Tym razem na pewno posłucha!
Takich to z helikoptera 10m nad dżungla zrzucać i nara
Pierdolić ten system. Ja za złamanie zakazu dostałem 7 mc w zawieszeniu a potem 2 na twardo. razem 9mc. Łamałem na trzeżwo. A Tu typy co chwile słychać ze majo po kilka zakazów i zawsze napierdoleni
samuelgacek napisał/a:
Pierdolić ten system. Ja za złamanie zakazu dostałem 7 mc w zawieszeniu a potem 2 na twardo. razem 9mc. Łamałem na trzeżwo. A Tu typy co chwile słychać ze majo po kilka zakazów i zawsze napierdoleni
Imponujące
pierdolony debil, myslal, ze rozplynie sie w powietrzu
[ Dodano: 2024-11-28, 15:13 ]
my ktorzy na to pozwalamy, zajeci praca, zyciem i jebaniem na podatki
[ Dodano: 2024-11-28, 15:13 ]
Zulu-Gula napisał/a:
I kto tu jest gorzej pojebany, naćpany wielokrotny recydywista, czy popierdolony system sądownictwa?
Chuj tam, niech siedzi na wolności i psy niech ganiają go do usranej śmierci.
Pomieszanie z poplątaniem, normalny burdel na kółkach.
my ktorzy na to pozwalamy, zajeci praca, zyciem i jebaniem na podatki
"Kierowca z trzema zakazami sądowymi, cofniętym prawem jazdy i opd wpływem narkotyków :]"
Na taxie? Jak kurwa xD
Na taxie? Jak kurwa xD
Teraz wyobraźcie sobie że idziecie na spacer z żoną i dzieckiem i trafiacie na taką kurwę , która zabija wam rodzinę . co byście zrobili ?
To ci ukraińscy gruzini czy gruzińscy ukraińcy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów