Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Chuj tam, niech siedzi na wolności i psy niech ganiają go do usranej śmierci.
Pomieszanie z poplątaniem, normalny burdel na kółkach.
I kto tu jest gorzej pojebany, naćpany wielokrotny recydywista, czy popierdolony system sądownictwa?
Mam znajomego psa, te jebane ubery, bolty i cala ta banda gruzinów to jebana zmora. Zatrzymasz, nic nie powie, musisz go wypuścić po 48 max, czeka sobie na rozprawę 2 lata, w tym czasie dalej odpierdala albo zaraz ma nowy dowód osobisty z rumuńskiego allegro i chuja mu zrobisz, niestety system jest tak kurwa upośledzony że nie prędko zajdzie ład z tymi ludźmi prowadzącymi auta po 4 zakazach xD
I kto tu jest gorzej pojebany, naćpany wielokrotny recydywista, czy popierdolony system sądownictwa?
Z głosem rozsądku trudno się nie zgodzić zgodzić 🍻
Tragedią jest system. Trzeba byłoby takich notorycznych przestępców po prostu izolować np ; w ośrodkach zamkniętych w białym kaftanie wiązanym kokardą na plecach, w pokoju bez klamek z regularnym środkiem uspokajającym lub wieloletnie wyroki do odsiadki.
Ćpun będzie ćpunem i nie ważne kiedy odpali się na nowo, a to że nie posiada dokumentów prawa jazdy to najmniejszy problem, bo wśród rodaków nie brakuje takich szoferów bez prawka, bez ubezpieczenia, pożyczonym lub kradzionym atutem. Tego gówna ze wschodu nawet nie poruszam, bo to napływa na polskie ziemie jak ścieki z pękniętej kanalizy i wśród nich nie brakuje totalnych zjebów cielesnych i umysłowych, aż dziw bierze mnie, że nie są czarni. Hatfu!
Nie no wiadomo że lepiej jakby siedziała i był utrzymywany z Twoich podatków jak zresztą setki tysięcy takich jak on😁
Ra
Lub Ubecja jak z Wawy
Nikt twojej rodziny nie wspominał, to co się sam prujesz?
To jest wycinek całego obrazu jakim jest funkcjonowanie tego kraju. Na miejscu policjanta kazałbym komendantowi za nim zapierdalać, a sam czekał bym na dyscyplinarkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów