Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C🤬j tam, niech siedzi na wolności i psy niech ganiają go do usranej śmierci.
Pomieszanie z poplątaniem, normalny burdel na kółkach.
I kto tu jest gorzej poj🤬y, naćpany wielokrotny recydywista, czy pop🤬lony system sądownictwa?
Mam znajomego psa, te j🤬e ubery, bolty i cala ta banda gruzinów to j🤬a zmora. Zatrzymasz, nic nie powie, musisz go wypuścić po 48 max, czeka sobie na rozprawę 2 lata, w tym czasie dalej odp🤬la albo zaraz ma nowy dowód osobisty z rumuńskiego allegro i c🤬ja mu zrobisz, niestety system jest tak k🤬a upośledzony że nie prędko zajdzie ład z tymi ludźmi prowadzącymi auta po 4 zakazach xD
I kto tu jest gorzej poj🤬y, naćpany wielokrotny recydywista, czy pop🤬lony system sądownictwa?
Z głosem rozsądku trudno się nie zgodzić zgodzić 🍻
Tragedią jest system. Trzeba byłoby takich notorycznych przestępców po prostu izolować np ; w ośrodkach zamkniętych w białym kaftanie wiązanym kokardą na plecach, w pokoju bez klamek z regularnym środkiem uspokajającym lub wieloletnie wyroki do odsiadki.
Ćpun będzie ćpunem i nie ważne kiedy odpali się na nowo, a to że nie posiada dokumentów prawa jazdy to najmniejszy problem, bo wśród rodaków nie brakuje takich szoferów bez prawka, bez ubezpieczenia, pożyczonym lub kradzionym atutem. Tego gówna ze wschodu nawet nie poruszam, bo to napływa na polskie ziemie jak ścieki z pękniętej kanalizy i wśród nich nie brakuje totalnych zjebów cielesnych i umysłowych, aż dziw bierze mnie, że nie są czarni. Hatfu!
Nie no wiadomo że lepiej jakby siedziała i był utrzymywany z Twoich podatków jak zresztą setki tysięcy takich jak on😁
Ścierwo gruzińskie lub czeczeńskie
Lub Ubecja jak z Wawy
Ra
Lub Ubecja jak z Wawy
Nikt twojej rodziny nie wspominał, to co się sam prujesz?
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.I kto tu jest gorzej poj🤬y, naćpany wielokrotny recydywista, czy pop🤬lony system sądownictwa?
To jest wycinek całego obrazu jakim jest funkcjonowanie tego kraju. Na miejscu policjanta kazałbym komendantowi za nim zap🤬lać, a sam czekał bym na dyscyplinarkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie