Generalnie policjanci w USA kupują broń sami. Najpopularniejsze są przeważnie rewolwery o kalibrze 0,38 cala oraz 0,45 cala - głównie Colt, Smith&Wesson, Ruger, Beretta, SigSauer i Glock.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Generalnie policjanci w USA kupują broń sami. Najpopularniejsze są przeważnie rewolwery o kalibrze 0,38 cala oraz 0,45 cala - głównie Colt, Smith&Wesson, Ruger, Beretta, SigSauer i Glock.
Halman napisał/a:
ten materiał ma tyle lat co połowa "sadoli" tutaj...
Jak ty sam siebie dublujesz czasami bo nawet ci się nie chce sprawdzić czy już coś było albo dajesz opisy z błędami i zjebanymi tagami.
Fejk jak chuj. Po pierwsze dostałby serie kulek, po drugie gość jakby nawet nie byłby poczęstowany ołowiem, to leżałby ryjem do ziemi.
Ale co ja tam się znam, nie jestem ekspertem.
Sami kupują broń, mundury, osprzęt... W dodatku jeszcze im się to opłaca... W Polsce odwrotnie
RayRobinson napisał/a:
Jak ty sam siebie dublujesz czasami bo nawet ci się nie chce sprawdzić czy już coś było albo dajesz opisy z błędami i zjebanymi tagami.
leć się dzieciaku poskarżyć do moderacji jak twój guru
dogip napisał/a:
Fejk jak chuj. Po pierwsze dostałby serie kulek, po drugie gość jakby nawet nie byłby poczęstowany ołowiem, to leżałby ryjem do ziemi.
Co ty pitolisz baranie, tak jak wspomniałeś nie jesteś ekspertem więc po co podważasz autentyczność filmu?
Ja pierdole kolejny spam gównianym video contentem, od tego samego przygłupa.
Baran to cię robił i za późno wyciągnął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów