📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że dostanie z5 lat jednego mordercy będzie mniej , tak auto to broń która zabija nie umiejętnie urzywane
az sie spuscilem kuzynce na lędźwie
Gliniarz pewnie straci pracę hehe, za rozjebanie radiowozu. Polska! Kurła. Gdzieś czytałem, chyba na sriktoku, że padły nawet strzały, a raczej strzał z broni.
Miał kartę Polaka?
To było piękne xD
Pozwolę sobie skopiować tutaj komentarz, który zamieściłem na FB pod postem z tym video:
Strzelanie w opony to największy idiotyzm, jaki może być, zwłaszcza przy obecnym wyszkoleniu większości funkcjonariuszy pod względem obsługi broni. Szansa na trafienie minimalna, nawet dla wytrenowanego strzelca, do tego nawet jak jakimś cudem trafi, to efekt będzie znikomy, bo zanim zejdzie powietrze, a potem zanim kapeć się rozerwie, to sporo czasu minie, bo bez jednego kapcia samochód może jeszcze długo jechać i kierowca będzie dalej stwarzać zagrożenie, a ryzyko trafienia osoby postronnej rykoszetem od asfaltu jest zbyt duże. Polska policja powinna w końcu zainwestować w sensowne kolczatki + jeśli osoba nie zatrzymuje się do kontroli, ucieka samochodem przed policją i stwarza zagrożenie dla policjantów czy osób postronnych, do tego jest sytuacja jak na filmie, że uciekający był przez chwilę na widelcu, to powinno się go zwyczajnie odstrzelić, bo sposób korzystania przez niego z samochodu nie różni się od korzystania z broni w miejscu publicznym - zwyczajnie robi z tego samochodu potencjalne narzędzie zbrodni, którym może kogoś zabić. Do tego jest większym i łatwiejszym celem ¯\_(ツ)_/¯ EDIT: właśnie wyczytałem, że typ prawdopodobnie był uzbrojony. Po tym co odwalał na drodze, nie liczyłbym na to, że po zatrzymaniu pojazdu oddałby się ładnie w ręce funkcjonariuszy, więc moim zdaniem w tej sytuacji jedynym służnym wyborem byłoby wyrwanie chwasta.
Strzelanie w opony to największy idiotyzm, jaki może być, zwłaszcza przy obecnym wyszkoleniu większości funkcjonariuszy pod względem obsługi broni. Szansa na trafienie minimalna, nawet dla wytrenowanego strzelca, do tego nawet jak jakimś cudem trafi, to efekt będzie znikomy, bo zanim zejdzie powietrze, a potem zanim kapeć się rozerwie, to sporo czasu minie, bo bez jednego kapcia samochód może jeszcze długo jechać i kierowca będzie dalej stwarzać zagrożenie, a ryzyko trafienia osoby postronnej rykoszetem od asfaltu jest zbyt duże. Polska policja powinna w końcu zainwestować w sensowne kolczatki + jeśli osoba nie zatrzymuje się do kontroli, ucieka samochodem przed policją i stwarza zagrożenie dla policjantów czy osób postronnych, do tego jest sytuacja jak na filmie, że uciekający był przez chwilę na widelcu, to powinno się go zwyczajnie odstrzelić, bo sposób korzystania przez niego z samochodu nie różni się od korzystania z broni w miejscu publicznym - zwyczajnie robi z tego samochodu potencjalne narzędzie zbrodni, którym może kogoś zabić. Do tego jest większym i łatwiejszym celem ¯\_(ツ)_/¯ EDIT: właśnie wyczytałem, że typ prawdopodobnie był uzbrojony. Po tym co odwalał na drodze, nie liczyłbym na to, że po zatrzymaniu pojazdu oddałby się ładnie w ręce funkcjonariuszy, więc moim zdaniem w tej sytuacji jedynym służnym wyborem byłoby wyrwanie chwasta.
U wieśniaka kamerującego kilo kisielu w majty pociekło z podniety...
Mirek19850509 napisał/a:
Mam nadzieję że dostanie z5 lat jednego mordercy będzie mniej , tak auto to broń która zabija nie umiejętnie urzywane
Ale słownik ortograficzny nie zabija. Możesz go spokojnie uŻywać.
Od razu lepiej "Ja jebie, ja pierdole, a nie te "Ohhhh shieeeet, ohhh myyy gawd..."
Jak mazda to 99% ukr
Oja pierdole . O ja jebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów