Pojebana akcja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej mamy pewność, że skoro traktorem, to na pewno nie był czarny (miła odmiana)
Manolito666 napisał/a:
Przynajmniej mamy pewność, że skoro traktorem, to na pewno nie był czarny (miła odmiana)
Chyba jednak czarny.. bo nawet rąk na tle bluzy nie widać jak go policjant zakuwa ...czarni to tam wszystko kradną jak widać ktoś z smoluchów dowiedział się ile traktor może kosztować
Profesor Chris ucieka swoim Ursusem V8 przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości. Gonią go bo ukradł katalizator.
Ciekawe gdzie to się dzieje. Policja i rejestracja wyglądają na USA, tylko ten znak w km/h trochę mało amerykański.
W polu miałby większe szanse, do puki by mu kół nie podziurawili.
GTA zly kod na traktor wskoczyl
Masz absolutną rację. Zapomniałem, że traktor też mógł zajebać.
ale to chyba nie usa, widac znak z limitem predkosci w km/h
Ten traktor zapieprza równo, a jak jedzie taki kutas przede mną to się ciągnie 30 km/ godz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów