📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Motocyklista ucieka przed policją, ostatecznie kończy finał zabawą "kto stchórzy?"... Mogli jechać szybciej :-p
Jako motopizda wypowiem się ta głupia cipa nie dość ,że nie panuje nad motocyklem, to jeszcze zagraża ludziom postronnym. Brawo policmajstry.
To jest fejk. Policja nagrała ten filmik, żeby motopi. nauczyły się w końcu JEŻDZIĆ. I PATRZEĆ w (lusterka). A zresztą chiwdp.
Obok mnie mieszka koleś,który tylko w tym miesiącu spierdolił najebany Alfa Romeo 147 sześć kurwa razy.Ostatni raz na cztery radiowozy najebanego chcieli go ujebać z kolczatą,a ten na wzniesieniu przeskoczył rów miedzy drzewami i pojechał w las,a kolczate posterunkowy swoim zajebał.Ciekawe dlaczego takich filmów nie ma,bo to chyba jak w stanach umiera co roku coraz więcej Policjantów a filmów z ich śmiercią co raz mniej.Tylko te jak psiarnia wali do meksykanów to full metal jacket.
"Pościg nr 38, w końcu udało się coś nakręcić. Motocyklista przypadkiem władował nam się na maskę, bo był nawalony jak stodoła po żniwach".
Bez kitu. Za malolata wiele razy uciekalem psom i to jakimis pierdziawkami 125 czy 175. Wpierdalasz sie w waskie sciezki, laki, pole czy las a nie kurwa zawracasz jedziesz im na czolowke.
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:
Obok mnie mieszka koleś,który tylko w tym miesiącu spierdolił najebany Alfa Romeo 147 sześć kurwa razy.Ostatni raz na cztery radiowozy najebanego chcieli go ujebać z kolczatą,a ten na wzniesieniu przeskoczył rów miedzy drzewami i pojechał w las,a kolczate posterunkowy swoim zajebał.Ciekawe dlaczego takich filmów nie ma,bo to chyba jak w stanach umiera co roku coraz więcej Policjantów a filmów z ich śmiercią co raz mniej.Tylko te jak psiarnia wali do meksykanów to full metal jacket.
tak kurwa, napewno po pierwszym razie by go nie zgarneli z chalupy, bo przeciez namierzenie kogos po numerach jest niemozliwe
Z autopsji wiem, że spierdalają tylko ci bez prawka i ci, którzy mają coś za uszami. Moim zdaniem pajac do odstrzelenia na miejscu.
qbsusus napisał/a:
Strzelać? Hahahahahah - chyba za dużo widziałeś amerykańskich filmów...
Kolega również nie załapał ironii???
AbelardG napisał/a:
Kurwy milicyjne, czepią się biedaka i ganiają go po drogach za pieniądze podatników. Każdy policjant powinien zdychać w męczarniach!
Idź chłopczyku na kwejka. Proszę opuść nas
C0C0JUMBO napisał/a:
Heh, znalazla się motopizda lub sebixy w komentarzach
To co tu robi twoja stara??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów