📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oszukiwało sie na testach sprawnościowych
tak jak u nasz - nasi policjanci oszukiwali że mają mózg
tak jak u nasz - nasi policjanci oszukiwali że mają mózg
Jakiś pies amator, żyje w kraju gdzie można takiego uciekającego murzyna rozstrzelać albo przejechać radiowozem, mógł to załatwić bez wysiadania z auta w sumie
Kutazz napisał/a:
Jakiś pies amator, żyje w kraju gdzie można takiego uciekającego murzyna rozstrzelać albo przejechać radiowozem, mógł to załatwić bez wysiadania z auta w sumie
Są w zmowie...a pies ma czarne podniebienie...nie słyszysz tych czarnych tłustych bitów z policyjnej fury ?
Mam delikatne przeczucie, że będzie musiał zmienić pracę na ochroniarza w Walmarcie.
Zulu-Gula napisał/a:
Po chuj to gonić?
Wystarczyło wysiąść z radiowozu i napierdalać z Remingtona.
He he. Moim zdaniem lepiej sprawdzi się taki sprzęt.
Kutazz napisał/a:
Nie nie można ucieczka nie jest wystarczającym powodem.
Nie można odmówić murzynom genetycznej przewagi nad białym jeśli chodzi o wspinanie (wystarczy poobserwować małpy) oraz przewagi jeśli chodzi o ucieczkę (zobaczcie jak wielu murzynów uciekło od żony i dzieci)
Guidenmorg napisał/a:
Nie można odmówić murzynom genetycznej przewagi nad białym jeśli chodzi o wspinanie (wystarczy poobserwować małpy) oraz przewagi jeśli chodzi o ucieczkę (zobaczcie jak wielu murzynów uciekło od żony i dzieci)
Dlatego małpoludy dalej biegają boso po Afryce, a my dla biedoty mamy elektryczne hulajnogi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów