📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
W mojej ocenie za bardzo trzymał się toru jazdy i go wyniosło na bariery. Za to gliniarze zrobili to w lepszym stylu - ścieli zakręt i dzięki temu nie wylecieli z trasy jak ten kolo....
Jasio napisał/a:
W mojej ocenie za bardzo trzymał się toru jazdy i go wyniosło na bariery. Za to gliniarze zrobili to w lepszym stylu - ścieli zakręt i dzięki temu nie wylecieli z trasy jak ten kolo....
To bardziej wygladało że mu opona pękła bo nawet słychać jakiś dziwny dzwięk jak go zaczyna ściagać
Mnie najbardziej rozwala, że w tym wieku polska milicja ma kamery o tak chujowej jakości zapisu. Obecnie można kupić sensory full HD za 2 USD, nawet 4K w nieco wyższej cenie. Ja rozumiem radar do pomiarów, ale to w tym przypadku osobna sprawa. Radar swoje, kamera nagrywa swoje. Nawet można mieć drugą do samego nagrywania materiału video. Za każdym razem to wygląda jak nagrywane Nokią 3210. Nosz kurwa, XXI wiek!
Ja zawsze podczas ucieczki włączam przeciwmgłowe, wtedy nie widać zapisu z kamerki. Dwa na trzy pościgi były udane, ale i tak swoje odsiedziałem.
ad3k77 napisał/a:
Nosz kurwa, XXI wiek!
No. XXi wiek, a matoły ciągle piszą nosz, miast poprawnego noż.
Ten tekst policjanta na początku akcji mnie rozbroił. „Kolejny dzień w pracy”.
Jasio napisał/a:
Akurat w tak długim zakręcie [w sensie zacieśniającym się (chyba, że tak tylko wygląda w tej chujowej milicyjnej kamerce)] to się nie sprawdza.
dennissliwa napisał/a:
To bardziej wygladało że mu opona pękła bo nawet słychać jakiś dziwny dzwięk jak go zaczyna ściagać
W stilo lubią pękać sprężyny, i ten dźwięk też by się zgadzał.
Fiat Stilo, demon prędkości prowokujący do zapierdalania... No nie no, naprawdę, jakim trzeba być zjebanym, żeby cisnąć takim zwyklakiem ponad miarę i zwracać na siebie uwagę mając zakaz prowadzenia
Fiat stilo i gwałtowne przyspieszenie. Nosz kurwa...
Komendant wysadza granatnikiem sufit, a tymczasem w instrukcji obsługi prędkościomierza Videorapid2A
"Ponieważ urządzenie zapisuje nagrania w zaszyfrowanym formacie *.mkv, to można je odtworzyć tylko za pomocą Przeglądarki ZURAD.
Minimalne wymagania sprzętowe komputera:
- procesor Intel Pentium 4 – 2 GHz,
- pamięć RAM 512 MB (zalecane 1 GB),
- jeden wolny port SATA na płycie głównej komputera,
- 20 MB wolnego miejsca na dysku do instalacji programu,
- dysk o pojemności min. 80 GB do archiwizacji,
- karta graficzna obsługująca DirectX 9.0x,
- system Windows XP z zainstalowanym SP2."
System video: PAL
Monitor LCD: 7”
Rozdzielczość monitora: 800 x 480
Czy ten kraj jest kurwa poważny?
"Ponieważ urządzenie zapisuje nagrania w zaszyfrowanym formacie *.mkv, to można je odtworzyć tylko za pomocą Przeglądarki ZURAD.
Minimalne wymagania sprzętowe komputera:
- procesor Intel Pentium 4 – 2 GHz,
- pamięć RAM 512 MB (zalecane 1 GB),
- jeden wolny port SATA na płycie głównej komputera,
- 20 MB wolnego miejsca na dysku do instalacji programu,
- dysk o pojemności min. 80 GB do archiwizacji,
- karta graficzna obsługująca DirectX 9.0x,
- system Windows XP z zainstalowanym SP2."
System video: PAL
Monitor LCD: 7”
Rozdzielczość monitora: 800 x 480
Czy ten kraj jest kurwa poważny?
"'pościg za fiatem stilo'' w trakcie białej nocy niemym krzykiem zakończony. Definicja oksymoronu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów