Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pytanie kto stworzył większe zagrożenie 20 kg hulajnoga, czy dwa policyjne motocykle po 250 kg (nie liczymy kierowców) jeżdżących pomiędzy ludźmi ścieżką o szerokości 1,5m kilkaset km/h, ale nie musimy dorwać chuja za wszelką cenę później i tak za straty odpowie ścigany.
Ty jesteś kaleką od rozumu, bo na twoje wołania nawet sam łazarz wziął się i pogrzebał głębiej.
ścieżką o szerokości 1,5m kilkaset km/h
Bez kozery powiem pińcet.... dziesięć tysięcy... pięćdziesiąt... milion!
Debil.
Jasnowidz w dupę jebany. Z góry wie dlaczego go ścigali.
Jasnowidz w dupę jebany, który z góry wie, że to za coś poważnego
kolega się pyta, proszę odpowiedzieć!
Skradzione z Benny Hilla. Nie ma za co.
Jebane pety milicyjne nie mają co robić chyba skoro ścigają gościa który krzywdy nikomu nie robi. Jak się wyjebie sam to będzie miał nauczkę a to że ścigają go te smiecie jebane niebieskie smerfy to jest jakiś absurd. Czarnuch będzie ci gwałcił żonę to policjant pomoże ci chyba wejść do celi jak poderżniesz tej kurwia gardło tempym nożem. Dobrze że nie potrącili nikogo smiecie jebane bo jedyne co potrafią to stworzyć zagrożenie więc huj z taką interwencją
Co Ty masz z tymi śmieciami, matka Cię do ich noszenia zmuszała czy jaki chuj?
[ Dodano 2024-12-31, 17:48 ]
@viking19: eee 250 jechali więcej te krowy nie pójdą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów