Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na tym chodniku było kilka rodzin z małymi dziećmi. Szkoda, że go tam nie odjebali na miejscu...
Jakby się nie wtrącali, to rodzinki mogłyby sobie bez przeszkód spacerować
Jebane pety milicyjne nie mają co robić chyba skoro ścigają gościa który krzywdy nikomu nie robi. Jak się wyjebie sam to będzie miał nauczkę a to że ścigają go te smiecie jebane niebieskie smerfy to jest jakiś absurd. Czarnuch będzie ci gwałcił żonę to policjant pomoże ci chyba wejść do celi jak poderżniesz tej kurwia gardło tempym nożem. Dobrze że nie potrącili nikogo smiecie jebane bo jedyne co potrafią to stworzyć zagrożenie więc huj z taką interwencją
Ty jesteś normalny? Czy cię koń wysrał...??
Jebane pety milicyjne nie mają co robić chyba skoro ścigają gościa który krzywdy nikomu nie robi. Jak się wyjebie sam to będzie miał nauczkę a to że ścigają go te smiecie jebane niebieskie smerfy to jest jakiś absurd. Czarnuch będzie ci gwałcił żonę to policjant pomoże ci chyba wejść do celi jak poderżniesz tej kurwia gardło tempym nożem. Dobrze że nie potrącili nikogo smiecie jebane bo jedyne co potrafią to stworzyć zagrożenie więc huj z taką interwencją
Debil.
Jasnowidz w dupę jebany. Z góry wie dlaczego go ścigali.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów