📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tramper zerwany, umarł.
Kurwa jak od nowa filmik puścili myślałem, że jak wypadł, to jebany wsiadł z powrotem i dalej pojechał hahahaha!
Unfall, potwierdzam! Hasło brzmi UNFALL!
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Oczywiście za kierownicą skradzionego samochodu siedział polaken, reprezentant Przedmurza, łacińskiej cywilizacji i duma całego cebulowego narodu.
Polak jak już.
Cóż, lepiej kraść samochody, niż być folksdojczem plującym na swój kraj. Jesteś z Mazur czy ze Śląska? A może Kaszebe? Tam najwięcej takiego ścierwa było...
Spokojnie, kierowca nie żyje, przy wyskoku z auta spadł mu but
no i gdzie te Janusze z tyróf szeryfy pierdolone ? przejadą granicę to już jak gąski w rządku jadą ... i żaden nie wyprzedzi drugiego
petru23 napisał/a:
Polak, Krzysztof T.
Gdyby to był Bambo z Erytrei nic by nie napisali, żeby "nie tworzyć niesprawiedliwej atmosfery wokół niewinnych imigrantów"....
Wstyd mi za takich ludzi, że nosi ich ta sama ziemia co mnie.Powinni jak w Brazylii przestrzeni ręce,tylko RPG -7
Haha, dawno mnie tak końcówka nie rozjebała. Nie dość, że amator na takim szerokim pasie złapał pobocze i wyświrował poślizg, to jeszcze debil pasa nie miał zapiętego, zajebał w coś banią i zemdlał. Karma nie czekała, od razu mu drzwi jeszcze otworzyla. Szkoda, że go nie rozjechali tym radiowozem. Gardzę frajerem.
PS Fajne BMW 5 F10 mam na sprzedaż na części, sprowadzony, brak przeglądu i briefu. Chętni?
PS Fajne BMW 5 F10 mam na sprzedaż na części, sprowadzony, brak przeglądu i briefu. Chętni?
mazga50 napisał/a:
Polak jak już.
Cóż, lepiej kraść samochody, niż być folksdojczem plującym na swój kraj. Jesteś z Mazur czy ze Śląska? A może Kaszebe? Tam najwięcej takiego ścierwa było...
Moga Ci pedzieć jedno, synek, jo jest ze Śląska, sam żodyn na Polska nie pluje.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów