Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szopka by odciagnąć uwage od tego cwela co jechal bmw , pewnei to sami swoi
Przecież ten w bmw uderzając w drugie auto przy 250km/h tak że aż mu wyrwało koło z zawieszeniem nie miał prawa przeżyć. Podziwiam tych co w to wierzą.
No, a jak ci coś ukradną, to z płaczem polecisz na policję zgłosić. I będziesz błagał, żeby te „wieski oderwane od pługa” ci pomogły. Zawsze mi się chce śmiać z tych wszystkich ziomków JP CHWDP ACAB, którzy koniec końców kiedyś do nich biegną na kolanach, prosząc o pomoc. Prawilniaki kurwa
Okradziono mnie kilka razy i nigdy policja mi nie pomogła.
Dobrze wiedzieć, że mamy jeszcze w Warszawie prawdziwych policjantów
Chyba twoja stara, polska policja to dno
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaNo, a jak ci coś ukradną, to z płaczem polecisz na policję zgłosić. I będziesz błagał, żeby te „wieski oderwane od pługa” ci pomogły. Zawsze mi się chce śmiać z tych wszystkich ziomków JP CHWDP ACAB, którzy koniec końców kiedyś do nich biegną na kolanach, prosząc o pomoc. Prawilniaki kurwa
Jak ci coś ukradną to policja spisze notatkę i tyle ich widziałeś
Przecież ten w bmw uderzając w drugie auto przy 250km/h tak że aż mu wyrwało koło z zawieszeniem nie miał prawa przeżyć. Podziwiam tych co w to wierzą.
Dlaczego tak sądzisz, jeździłeś kiedyś czymś innym niż komar, składak, albo Golf 2?
Całkiem dobre kombo. Szkoda że w Polsce tak mało punktowane
To chyba ten od wieńca przy pomniku smoleńskim. Jarek kazał go namierzyć to namierzyli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów