To nie oglądaj i zamknij paszcze. Szuka bo go wychujało Państwo, ja się dobrze przy tym bawei. Bolec Ci w odbyt.
Haha w którym miejscu cię tak zabolało?
15 latka i pedofilia? Według jakichś tam klasyfikacji pedofilia dotyczy osób poniżej 12 roku życia, a od 12 do tam 15 to jest jakaś inna filia. Według prawa pedofilia dotyczy do 14 roku życia. 15 latka to nie dziecko lecz bardzo młoda wyrastająca kobieta.
Naciągane w chuj, a Stonoga szuka sensacji jak zwykle.
Stonoga leci w chuja, ma dwie.
Czternastolatki nieraz wyglądają jak prawilne suki 18-19 lat, napompowane hormonami z żarcia, dupska i cyce jak dojrzałe baby.
Nie ma czegoś takiego jak nastoletnia pedofilia. Osoby w wieku 13-14 to jedynie małoletnie poniżej 15 roku życia, ale z pedofilią już nie mają nic wspólnego.
A suki to masz w rodzinie gościu.
dupczyc 16 latke. Przecież to Kurwa dziecko jest jeszcze a mentalnie to zazwyczaj bobaski w tym wieku.
Dzieci są poniżej 13 lat, czyli maksymalnie 12 lat. Potem zaczyna się wiek młodzieżowy, czyli nastoletni.
Według jakichś tam klasyfikacji pedofilia dotyczy osób poniżej 12 roku życia, a od 12 do tam 15 to jest jakaś inna filia.
To niby hebefilia.
Według prawa pedofilia dotyczy do 14 roku życia. 15 latka to nie dziecko lecz bardzo młoda wyrastająca kobieta.
To nie prawo ustala pedofilię, ale seksuolodzy.
A 15 latka to już prawie dojrzała fizycznie kobieta, gdyż dojrzewanie u kobiet kończy się w 16 roku życia.
Do 15 odpowiesz za pedofilię, po 15 a przed 18 za seks z nieletnim.
Bredzisz człowieku głupoty. Seks z osobą poniżej 15 lat jest ścigany z urzędu, a z osobą w wieku 15-18 lat jest w pełni legalny, jeśli nie ma znamion wykorzystywania seksualnego, lub nikt za niego nie płaci. Zapłata za seks dziewczynie w wieku 15-18 lat to przestępstwo.
Nie do końca. Do 15 odpowiesz za pedofilię, po 15 a przed 18 za seks z nieletnim. Problem jest dalej, ale nikt cie nie zajebie za ruchanie "dziecka", tylko najwyżej wyjebie za ruchanie małolaty. Mam na myśli kumpli z celi. Tam z tego co mi wiadomo nie lubią pedofili.
Nie opowiadaj głupot. W kodeksie karnym nie ma nawet pół paragrafu o czym piszesz. Skończyła 15 lat, możesz z nią przerobić całą kamasutre.