Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNajdziwniejsza jest jednak ustawa w tym wypadku, dzień przed urodzinami ni chuja , nie wolno, prokurator, sądy, etykieta pedofila na całe życie i ogólny rozpierdol, dzień później, po piętnastych urodzinach chuj, sranie na klate, anal, scat ,głębokie gardło i wszystko jest cacy.
Goni listonosza bo mu wezwanie do stawienia się w zakładzie karnym zostawił.
Chucznie te urodziny obchodziłeś
Hucznie to powinieneś pierdolnąć się słownikiem w czoło.
Najdziwniejsza jest jednak ustawa w tym wypadku, dzień przed urodzinami ni chuja , nie wolno, prokurator, sądy, etykieta pedofila na całe życie i ogólny rozpierdol, dzień później, po piętnastych urodzinach chuj, sranie na klate, anal, scat ,głębokie gardło i wszystko jest cacy.
Nie do końca. Do 15 odpowiesz za pedofilię, po 15 a przed 18 za seks z nieletnim. Problem jest dalej, ale nikt cie nie zajebie za ruchanie "dziecka", tylko najwyżej wyjebie za ruchanie małolaty. Mam na myśli kumpli z celi. Tam z tego co mi wiadomo nie lubią pedofili.
Zbyniu dobry aparat ale i tak propsy za łapanie śmiecia ludzkiego.
Naciągane w chuj, a Stonoga szuka sensacji jak zwykle.
15 latka i pedofilia? Według jakichś tam klasyfikacji pedofilia dotyczy osób poniżej 12 roku życia, a od 12 do tam 15 to jest jakaś inna filia. Według prawa pedofilia dotyczy do 14 roku życia. 15 latka to nie dziecko lecz bardzo młoda wyrastająca kobieta.
Naciągane w ch*j, a Stonoga szuka sensacji jak zwykle.
To nie oglądaj i zamknij paszcze. Szuka bo go wychujało Państwo, ja się dobrze przy tym bawei. Bolec Ci w odbyt.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów