📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
niemamskarpet. napisał/a:
no nie wiem czy bym tak chciał sobie jechać autem i mijać policjanta na motorze strzelającego jak popadnie
Kurwa chłopie, raczej nie leciał za nim helikopter, bo przejechał na czerwonym świetle...
amateur124 napisał/a:
Czy kolor skóry przestępcy to przypadek? Nie sądzę!
Murzyn w Afryce, no niesłychane...
Gta w murzynowie. Zabawne
Dot napisał/a:
niezważając na piasek to tak jakoś przypomina się vice city
Też się zastanawiałem czemu nie przemalował bryki...
To już wiemy gdzie Tom Cruise powinien nakręcić kolejne Mission Impossible, gdy już będzie miał 105 lat.
Kurwa drogi lepsze niż w Polsce
Najlepsze w tym jest to ze nawet w afryce maja lepsza droge niz u nas
grzesiekw21 napisał/a:
k***a drogi lepsze niż w Polsce
Bo Rpa bylo bardzo bogatym krajem, który siedzi na zlocie (chyba prawie 30 pare % światowej produkcji) i od kurwy platyny, diamentow i innych drogocennych bajerów. Sprzedawało zboża, produkty do ościennych krajów i środkowej Afryki, a teraz sprowadza żarcie bo jebane małpy komunistyczne są u władzy i mordują białych farmerów... Korporacje i inne giganty przejęły kopalnie i maja wyjebane kto i co robi bo bogactwo jest w ich rękach. Pare lat temu zwykle dzikusy na fali tych rewolucji zaczęły właśnie protestować z chęcią przejęcia kopalnii... Z miejsca była uzyta broń automatyczna przez najemników i jedyne co to stertę ścierwa trzeba było posprzątać. Ten film wyryl mi się w pamięci jak kolesie w popielatym moro otwieraja ogień do didinów z kamieniami i sloganami. Obecnie komuchy bankrutują i żeby się utrzymać u władzy chcą całkowitego wywłaszczenia białych, ale jestem ciekawy co zrobią bo juz pare bambusow jak Zimbabwe padło na kolana i prosiło białych o powrót do zarządzania polami... Jebane bambusy.
Ps. Często uzywam określenia "bambusy" ponieważ chce podkreślić jak bardzo sa jebanymi bambusami
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów