📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, pościgi z jajami. Bez pierdolenia sie. U nas taki glina musiałby grubo się tłumaczyć, bo z niego próbowanoby zrobić przestępcę
dogip napisał/a:
Kurwa, pościgi z jajami. Bez pierdolenia sie. U nas taki glina musiałby grubo się tłumaczyć, bo z niego próbowanoby zrobić przestępcę
Inne okoliczności przyrody to i inne metody.
Pierwsze co mi przyszło na myśl jak zobaczyłem helikopter to, że oglądam safari.
Helikoptery, strzelanie do uciekającego samochodu, to my tacy zacofani czy oni?
Kozak jak chuj! Jeszcze prześladował w locie! To jest prawdziwe BLM!!!!
dogip napisał/a:
Clistwood napisał/a:
Inne okoliczności przyrody to i inne metody.
Pierwsze co mi przyszło na myśl jak zobaczyłem helikopter to, że oglądam safari.
wiedzą, że ścigają czarne zwierzę to się nie pierdolą i mają przyzwolenie do traktowania czarnuchów tak jak na to zasługują.
no nie wiem czy bym tak chciał sobie jechać autem i mijać policjanta na motorze strzelającego jak popadnie
Bonifacy69 napisał/a:
Jakiej przepustnicy? Ty wiesz co to w ogóle jest?
Wiem pajacu co to jest przepustnica- ale widzę, że ty nie wiesz, że tak mówi się na manetkę gazu...
Ladna BeMKa
Czy kolor skóry przestępcy to przypadek? Nie sądzę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów