📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe z czego strzelił sobie w łeb
Czy ten pies na końcu walnął kloca?
Do moderatorów nie przenoście tego do harda i tak nieodpowiedni tego nie zrozumieją...
" Mój pierwszy temat" O Mój Boże.....
upierdolił komuś ścianę
MrKinggston napisał/a:
Nie bijcie... to mój pierwszy temat.
Jeb z prawej.... Jeb z lewej.... I nie będziesz mi więcej mówił co mam robić!
Ręce mi opadają jak widzę teksty w stylu "Mój pierwszy temat, bądźcie wyrozumiali", "Mój pierwszy temat, wyruchajcie mnie w dupę". Wygląda to tak jakbyście się tutaj naczytali za dużo hejtu i nie potrafili przyjąć na klatę siarczystego pocisku, który i tak nie wpływa na twój wizerunek. No, ale internet serious buisness kurwa. Ja pierdole czy tak trudno mieć wyjebane?
Zaraz wbije "xts" i napisze że to fake bo się na ulicy światła nie palą
To jest misja z Call Of Duty
Kwestia techniczna.
Czy w podczerwieni czarni świecą się na biało?
Czy w podczerwieni czarni świecą się na biało?
@nikomu to sie jeszcze nie udało sprawdzić wszystkie kamery znikały
dżizas krajst prison brejk...migrena go wykończyła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów