📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Czy ten ktoś kto wrzucił drobne do fontanny, właśnie został poznawiony szczęscia
@up
Wolę polskie gówno w polu niż gówno czarnuchów na polach elizejskich. Wszędzie to samo, menele, patologia jest wszędzie. Tylko trzeba być realistą a nie jakimś zakompleksionym Polaczkiem.
Wolę polskie gówno w polu niż gówno czarnuchów na polach elizejskich. Wszędzie to samo, menele, patologia jest wszędzie. Tylko trzeba być realistą a nie jakimś zakompleksionym Polaczkiem.
2e = ok 9 zl a tam widziałem tego od zajeb..... spokojnie z 30e bym wyłowił w 15 min ale to i tak nie pobije zamkniętej kapliczki na szczycie góry Śnieżki gdzie jest krata i ludzie rzucają przez nią "stówkami" na podłogę naliczyłem ze 2k wiadomo że nim więcej rzucisz pod ołtarz to doznasz większego zbawienia to chyba każdy wie :d
ps. Nie mówie o użytkownikach Windowsa bo oni mają dyspensę.Sam bill gates powiedział że nawet jak 80% ludności spiraci to z tych 20%(firmy-muszą miec legalne) on wyciąga zyski.Dlatego nie władze nie gonią.
kradzież to właśnie zdobywanie poprzez niepracowanie.
ps. Nie mówie o użytkownikach Windowsa bo oni mają dyspensę.Sam bill gates powiedział że nawet jak 80% ludności spiraci to z tych 20%(firmy-muszą miec legalne) on wyciąga zyski.Dlatego nie władze nie gonią.
Tylko polaczek mógł się zniżyć do takiego poziomu.
garota napisał/a:
@up
bebe wole czarnoskórego w ogrodzie niż polski pisowski plebs narabany, który by jeszcze mnie okradł!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów