📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też bym tak chciał, najebać sie przyjść do pracy, i pierdolić głupoty... bo nie wierze on tak na trzeźwo
Głosujcie na PiS, PO, PSL, SLD i pochodne to nic się nie zmieni. Oni rządzą już od 1989 i pokazali, że do niczego nie nadają się. Kontunuują tylko PRL. A co najgorsze: Ludzie mają tak wyprane mózgi, że na tych złodzieji nadal głosują. Wieszać czerwono-czarną hołotę na latarniach.
Widzicie wtedy PiS zakładał CBA z bodajże z Kamińskim na czele. Pamiętacie jak PO protestowało bo to będzie polityczna organizacja zwalczania opozycji (poprzez udowadnianie łapówkarstwa i takie tam. Wiadomo...). Zdjęto Kamińskiego upolityczniono za rządów POpaprańców i uciszono. Być może pojebałem jakieś fakty, ale jakoś tak to pamiętam. I co?
Przykre, że daliście się dymnąć poraz kolejny nowożytniej żydokomunie z rudym .... na czele.
Dlaczego daliście, a nie ''daliśmy''? Mam tu na myśli głosujących na w/w czerwoną sektę.
Przykre, że daliście się dymnąć poraz kolejny nowożytniej żydokomunie z rudym .... na czele.
Dlaczego daliście, a nie ''daliśmy''? Mam tu na myśli głosujących na w/w czerwoną sektę.
Kooron napisał/a:
jestem bezrobotny , mów za siebie
Tak? A to nigdy nie kupujesz artykułów życia codziennego? To informuję cię, że od nich też odprowadza się podatek, który idzie na tych darmozjadów. Ba, to właśnie z tytułu VAT i akcyzy jest najwięcej wpływów do budżetu.
Myślę że nie ma tu nic śmiesznego, tak wygląda nasz sejm... tam podejmowane są decyzje w sprawach naszego kraju, a tymczasem tam jest kabaret i poziom gimnazjum. Mi do śmiechu nie jest... to jest żałosne.
melemele89 napisał/a:
Kto go kurwa wybrał? Ja pierdole hąk kąg
Chuj z tym jak mówi,wada wymowy to wada wymowy. Ale to co odpierdala reszta sali to przechodzi ludzkie pojęcie...
wojtas890328 napisał/a:
za nasze pieniądze kurwa mać ...
No nie mów że Ty jeszcze podatki płacisz...
niech się bawią skurwysyny...kiedyś zmądrzejemy
Ohohoho jak śmiesznie, kurwa mać i ta dzicz rządzi naszym krajem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów