18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Wczoraj poseł węgierskich narodowców z Jobbiku dr Tamas Gaudi-Nagy w czasie trwania posiedzenia węgierskiego parlamentu wyrzucił przez okno flagi Unii Europejskiej znajdujące się na sali obrad. Członek Jobbiku stwierdził, że są to symbole kolonizacji Węgier i jego obowiązkiem było usunięcie ich. Jedna z flag znalazła się również w męskiej ubikacji. W całej akcji pomagał również inny poseł wybrany z list Jobbiku, a obecnie niezależny, Balazs Lenhardt

Kolejny kraj, który powolutku się przebudza. Albo u nas naprawdę nie jest źle (sic!) albo potrzebujemy konkretnego wpierdolu, żeby podnieść dupy z foteli i ruszyć pohybel sQrwysynom
Zgłoś
NastyRascal 2014-02-14, 13:26 1
Węgrzy są dużo bardziej świadomym narodem od nas.
Zgłoś
Pravicow 2014-02-14, 13:35 4
Co oni zrobili... Idioci, przecież UE to jedyna szansa na jedność i solidarność w Europie.

Co wam się nie podoba w UE!?

Ja przykładowo uwielbiam to, że muszę płacić podatek za to, iż pracuję; poprawia mi się humor, gdy myślę o tym, że leniwe ścierwa są utrzymywane z mojej pensji...

Jak może wam się nie podobać to, że oni chcą, aby każdy był równy?
Co z tego, że jestem po studiach i ciężko haruję.
Chciałbym, aby każdy idiota po zawodówce (oczywiście, nie każdy po zawodówce to idiota, ale w większości tak) zarabiał tyle co ja!

Suwerenności i niezawisłość? Po co nam to! Przecież UE powinna być wielkim państwem federacyjnym, jesteśmy obywatelami Świata! Naprawdę nie przeszkadza mi to, że muzułmanie nas wyzyskują i przejmują powoli nasz świat, szanujmy naszych braci!

Macie coś do homosiów!? Debile. Przecież rodziny homoseksualne są takie same jak rodziny hetero; nie widzę nic złego w tym, że obok pokoju dziecka jego dwóch tatusiów będzie się rżnęło w tyłek - bądźmy tolerancyjni.

Miliony euro marnuje się na walkę z globalnym ociepleniem? Nie szkodzi, co z tego, iż już dawno udowodniono, że tak naprawdę nie ma takiego zjawiska, tj. jest, ale jest ono naturalne...
Dajmy zarobić urzędnikom!

Zjednoczona Europa - "Das ist mein Wunsch" - A. Hitler

Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Zgłoś
kustoszpan 2014-02-14, 13:50 2
Baranejro napisał/a:

Albo u nas naprawdę nie jest źle (sic!) albo potrzebujemy konkretnego wpierdolu, żeby podnieść dupy z foteli i ruszyć pohybel sQrwysynom

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
quang-dat 2014-02-14, 13:57
Za kilkanaście lat będzie ciekawie na ulicach Europy, możemy być tego pewni. Młodzi Polacy powinni się szkolić, kształcić i trenować, aby móc wtedy zakładać i zarządzać karnymi obozami dla lewactwa i wszelkiej maści komuchów za doprowadzenie Europy do takiego stanu Będzie się działo- duży kryzys ekonomiczny, rzesze ciapatych na Zachodzie, wkurwienie rodowitych mieszkańców, słabnąca Rosja, szybko wzrastający w Europie antysemityzm i rozpadająca się UE Bańka wkurwienia niedługo pęknie.
Zgłoś
Dorquba 2014-02-14, 15:59 3
Uprzedziłeś mnie ze wrzutą Piwo dla posłów Jobbiku, oni są na trzecim miejscu na Węgrzech, my na trzecim miejscu mamy palikociarnie.

Oczywiście że wyjebane do "polityka i religia" gdzie nikt tego nie przeczyta.
Zgłoś
L................R 2014-02-15, 10:07 1
youtube.com/watch?v=ufwX3BS4z74
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów