📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak każdy chyba chętnie by popatrzył
tylko teraz koleś za tą wypowiedz ma trochę przegwizdane podobno
tylko teraz koleś za tą wypowiedz ma trochę przegwizdane podobno
@up przegwizdane,kuuuurwa
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
99% mężczyzn myśli tak samo, ale kurwa zawsze znajdzie się 1% pedałów którzy dobrego ziomka opierdolą ze stanowiska i wyjebią na zbity pysk z partii Wypijmy piwo za zioma! PS: A to nie jest ten sam z niewyparzoną gębą od "tej kurwy w czerwonym"?
(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_̅_̅_̅()ڪے przypal
♥♥♥
chociaż ja jak bym zobaczył gejów to bym im wpierdolił za głupie łby
Cytat:
99% mężczyzn myśli tak samo, ale kurwa zawsze znajdzie się 1% pedałów którzy dobrego ziomka opierdolą ze stanowiska i wyjebią na zbity pysk z partii
ci co go wyjebią też na pewno myślą tak samo, tylko o tym nie mówią. są rzeczy o których nie mówi się na głos przed kamerą i tyle.
Kurwa w naszym kraju jak ktoś powie to co myśli to musi być zaraz w dupe wyjebany z parti. Wszyscy pedalsko politycznie poprawni. Ja jest koleś Git pierdole wszystkie zasady!!!
Cytat:
@up przegwizdane,kuuuurwa
Przekurwajapierdolewchujiwdupesłoniajebanychmiliardymurzynówjebane.
Lepiej?
kamil66 napisał/a:
Niestety większość lesbijek jest brzydka i paskudna bardziej niż ten facet...
No bo wiesz wszyscy widzieli tylko "lesbijki" na czerwonej tubce.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów