📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
co te małpki robią z ludzi
ten redaktor to jest zdrajca narodu polskiego
JAk zaczeła spierdalać jak już powiedzieli ze zadzwoni.
Kurwa co za bydło w tym sejmie za moje składki. Powinna tam jakaś bomba spać i rozgonić to całe towarzystwo no nie wytrzymam.
Kurwa co za bydło w tym sejmie za moje składki. Powinna tam jakaś bomba spać i rozgonić to całe towarzystwo no nie wytrzymam.
to pewnie po soku z gumijagód ,boli mnie że to za moje tak się bawi
hahaha...nie no hitem jest jak się władował do samochodu i ani myśli się ruszać! a znam ten ból, jak się było młodym i się mamusi próbowało wytłumaczyć: tylko jedno piwko...a z twarzy wychodziły jakieś dziwne dźwięki....!! haha
@Talisker, Ta pizda dziennikarka boi się powiedzieć "pijana","nietrzeźwa","alkohol" czy jaki chuj ?
Dziwne, że nikt go za fraki nie wziął z tego auta. Jeszcze zaczepiać innych obcych, żeby go poprosili o wyjście...
Ja pierdolę...
Ja pierdolę...
tip.top napisał/a:
Trochę się najebał, wielkie mi halo Pan reporter pewnie nie raz był w gorszym stanie
Panie Andzejku Jutro 8 rano stawiam Rudą pędzoną na myszach?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów