18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Posiłek na centralnym
Bazyliszek • 2013-10-14, 11:17
Lata 80 może koniec lat 80
Pewien chłop z małego miasteczka jedzie na południe polski do rodziny, przesiadka na centralnym w Warszawie.
Błąka się z torbami po dworcu, pierwszy raz w stolicy, jest późna godzina, sroga zima.
Na hali, na piętrze, na balkonie widzi jakiś bar, wszedł na górę, brak stolików i krzeseł tylko popularne w tamtych czasach wieloosobowe wysokie stoły jeden przy drugim, przy których trzeba stać i można jeść
Podszedł zamówił zupę pomidorową z makaronem, makaron dawali na osobnym talerzu, zupę na osobnym.
Zabrał się jakoś i podszedł do stołu, postawił talerze zawiesił siatki pod stołem i wrócił do kasy po łyżkę.
Odwraca się z łyżką a przy stole murzyn wpierdala jego zupę, normalnie murzyn, chyba student jakiś.
Kurwa, kasy już nie ma na nową zupę, głodny jak diabli, do pociągu jeszcze dwie godziny, co było robić podszedł i zaczął jeść makaron z drugiego talerza.
Myśli, ….chociaż makaron wpierdolę
Murzyn spojrzał uśmiechnął się i zagadał łamaną polszczyzną
-Bieda co ????
No kurwa mać, bambus jebany, nie dość ze mi zupę wpierdala to jeszcze biedę sugeruje
Facet wściekły odwraca się do innych ludzi, którzy stoją i jedzą przy stołach, szukając wzrokiem pomocy
Patrzy a trzy stoły dalej stoi …jego zupa z makaronem i siatki wiszą pod spodem

.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fuub 2013-10-14, 16:34 6
Zostało mu z dzieciństwa. Cygańskiego dzieciństwa xD
Zgłoś
Leginek 2013-10-14, 16:41 76
Nie spodziewałem się takiego zwrotu akcji Piwko
Zgłoś
Grzesiek85 2013-10-14, 19:05 1
brak słóów piwo leci i sadol wita
Zgłoś
vodka100g 2013-10-14, 19:19
wolałbym kurwa głodować, niż z Bambem jeść przy jednym "stole"
Zgłoś
Bułka_bez_Masła 2013-10-14, 19:35
dobre, bardzo dobre !
Zgłoś
ccs 2013-10-14, 20:34
to "chodziło" ok 1988 roku....
Zgłoś
kenzol 2013-10-14, 20:45
O kurde, wielki pozytyw... tfu, za dużo allegro, piwo!
Zgłoś
Bazyliszek 2013-10-14, 20:47
ccs napisał/a:

to "chodziło" ok 1988 roku....

Opowiadanie zaczyna się... "było to w latach 80 no może koniec 80tych"
Więc miało prawo "chodzić"
Zgłoś
Elandar 2013-10-14, 20:56
Klasyczny PRLowski urban legend
Zgłoś
mic_tut 2013-10-15, 1:59
W niedzielę usłyszałam identyczną historię od pewnej pani, która mówiła, że zdarzyło jej się coś takiego kilka dni temu...
I jak tu ufać ludziom? :C
Zgłoś
sizar11 2013-10-15, 2:36
A ja głupi dałem się nabrać jak mi mój były teściu opowiadał tą samą historię różniącą się tylko tym szczegółem, że rzecz działa się w Zakopanem. Zarzekał się, że to mu się naprawdę przydażyło. Heh
I jak tu ufać ludziom? :C
Zgłoś
Valkiria_ 2013-10-15, 16:44
Szczerze rozdziawiłam ryja do uśmiechu Piwko
Zgłoś
Conscribo 2013-10-15, 17:36 5
Valkiria_ napisał/a:

Szczerze rozdziawiłam ryja

Oj, nie prowokuj, nie prowokuj
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem