📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yarkowi przydałoby się podobne poskromienie za te dwa skurwiałe loga na filmie. Jak tam smak kutasa jaruś? Twój chłopak umył luloka zanim zaaplikował ci penisylinę doustnie?
Up@
Aleś zabłysnął.
Cóż, jak się całymi dniami stoi za ladą w salonie z telefonami, to z nudów można zdurnieć do reszty.
Aleś zabłysnął.
Cóż, jak się całymi dniami stoi za ladą w salonie z telefonami, to z nudów można zdurnieć do reszty.
Ale przyznajcie, żę potraktowali ją kulturalnie jak na amerykańską policję ... niektórzy wyłapaliby od razu dwie kulki
Od razu wiadomo kto filmował. Afroamerykanin darłby mordę "o maj gat, holy szit, fuck" itp.
Zawsze się trafi jakiś przygłup pytający o co chodzi. Policjant powinien mu dać do zrozumienie, żeby spierdalał. Najlepiej gazem.
_Yarko_ napisał/a:
Up@
Aleś zabłysnął.
Z nudów to ja śmigałem sobie kilka dni temu na krótki rękaw po plaży we Francji bedac jednoczesnie w pracy, ale Yarko wie lepiej .
radek225 napisał/a:
Z nudów to ja śmigałem sobie kilka dni temu na krótki rękaw po plaży we Francji bedac jednoczesnie w pracy, ale Yarko wie lepiej .
Się nie zesraj
pewnie suty napięte jak baranie jaja
dogip napisał/a:
Się nie zesraj
Za późno, już się zesrałem. Ale jak chcesz, mozesz wylizać moje dupsko.
radek225 napisał/a:
Za późno, już się zesrałem. Ale jak chcesz, mozesz wylizać moje dupsko.
ty yo musisz być upośledzony intelektualnie
radek225 napisał/a:
Sie ma Radek.
Słyszałem, że we Francji byłeś ostatnio. Zazdroszczę, na bogato widzę.
Wrzuć więcej fotek , zajebiście się ogląda.
U nas mało kogo stać na Francję, ciągle Szeszele, Malediwy...
W porzo kolo widzę, że jesteś.
Jeszcze raz pozdro a Yarko tak pisze bo Ci zazdrości.
Zajebisty koles z Ciebie, podrózujesz, elokwencją błyszczysz, widac od razu, że rodzice to śmietanka intelektulna.
Wszystko co najlepsze mieli skupiło sie w Tobie.
Zazdro i jeszcze raz pozdro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów