📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
bo pickupy nadaja sie tylko do rozwozenia gnoju po polu, a nie do jazdy po ulicach
Nie no ekstra .. szybciej szybciej będzie więcej materiału na sadola.
Ale takie filmiki powinny być obowiązkowe podczas kursu na prawko
Ale takie filmiki powinny być obowiązkowe podczas kursu na prawko
miałem 6 wypadków drogowych nie z mojej winy, jedne mniejsze drugie wieksze ale wszystkie wyglądały dużo gorzej niż ten, nie rozumie skąd tam 4 zgony? bez przesady
aż tak mocno to nie było
aż tak mocno to nie było
Byku35 napisał/a:
miałem 6 wypadków drogowych nie z mojej winy, jedne mniejsze drugie wieksze ale wszystkie wyglądały dużo gorzej niż ten, nie rozumie skąd tam 4 zgony? bez przesady
aż tak mocno to nie było
No tak oczywiscie ze twoje gorzej wygladaly niz smiertelne czolowe ale dobrze ze przezyles
Idealnie trafiony w środkowy słupek. W aucie pewnie widok jak w czołgu po trafieniu pociskiem kumulującym.
Jeszcze trochę mocniej i na ulicy sama ośka by została
aż tak mocno to nie było
może w jednym typek a w drugim ojciec/matka z dwojgiem małych dzieci?
sam miałem wypadek samochodowy pozornie nie groźny ponad 2 miechy temu ale od tej pory siedzę na dupie z mocno obitą nogą (ograniczone poruszanie sie) czy chcę czy nie chcę...
Byku35 napisał/a:
miałem 6 wypadków drogowych nie z mojej winy, jedne mniejsze drugie wieksze ale wszystkie wyglądały dużo gorzej
Wątpię skoro przeżyłeś
Tam masz uderzenie z boku, przy takim dzwonie nic nie chroni tych w środku, nie ma żadnych stref zgniotu ani poduszek nie licząc kurtyny o ile ten pickup ją miał. Nie mieli żadnych szans.
HAL9000/2 napisał/a:
może w jednym typek a w drugim ojciec/matka z dwojgiem małych dzieci?
sam miałem wypadek samochodowy pozornie nie groźny ponad 2 miechy temu ale od tej pory siedzę na dupie z mocno obitą nogą (ograniczone poruszanie sie) czy chcę czy nie chcę...
To razem pięciu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów