📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może dlatego taki bajzel bo nie ma w pobliżu żadnej rzeki?
Gdzyby nie ta skórka od banana na pewno by się nie wyjebał....
Ten z pierwszego kadru chodzi jak bocian...
silwerbalk napisał/a:
Gdzyby nie ta skórka od banana na pewno by się nie wyjebał....
To gruba baba była.
Wydaje mi się że policjant wysiadł od razu z bronią w ręku, ciekawe dlaczego?.
Kurwa piękny kraj ludzie!!! dochodzi do zdarzenia - Policja jest w 5 sek, policjant od razu ma w ręku odbezpieczoną broń (żeby naszych tak szkolili to by było cudnie)
A żeby tego było mało to koroner już z miotłą chodzi gotowy do zmiecienia zwłok ! Toż to prawdziwa harmonia najwyższej jakości
A żeby tego było mało to koroner już z miotłą chodzi gotowy do zmiecienia zwłok ! Toż to prawdziwa harmonia najwyższej jakości
I teraz konfiskata motorku, czyli w bagażnik, babę w kartony na kolejkę, i sprawa wzorowo załatwiona.
Te śmieci to zasadzka policji na te panią na skuterze. Na końcu nagrania idzie pan z miotełką żeby to wszystko posprzątać
ciągnie śmieci do śmieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów