📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kupa w majtach od samego patrzenia..
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
i trzęsące się nogi po takich akcjach....
ja wiem czy tak ładnie wymanewrował ... ciskało nim jak szmata na wietrze. Nawet kontry nie założył, tak to jest jak nagle z need for speeda siada sie za kółko i myśli ze ręczny to spacja a kierownica to strzałki
Miota nim jak Szatan... aż można by pomyśleć, że ma RWD
Swoją drogą powiem, że RWD jest jak seks: po co jeździć na ręcznym skoro można dać w pizdę!
Swoją drogą powiem, że RWD jest jak seks: po co jeździć na ręcznym skoro można dać w pizdę!
Wchodze na sadola a tu onet I to jest dełu Cielo nie Nexia Ale jak na pojazd z pod znaku teelewizora i miksera to ładny materiał na harda by był, gdyby tylko nie poszło jak poszło...
Ładnie wymanewrował? Właśnie sęk w tym, że lichy z niego kierowca, chojrak i panikarz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów