wszystko w pakiecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koleś stał tam z myślą ''Samochód na mnie naciera, zaraz mnie zmiażdzy, moment...Czy aby na pewno zamknąłem drzwi na klucz ?''
skurwysyn nagrywa ale nie wyjdzie nie pomoże tylko szybko do domu ciśnie żeby w neta wrzucić....
kurwa na chuj ona jape drze?!
Kurwa i poco drze ryja jak widzi wypadek. Okrzyk nie cofnie czasu.. ja pierdolę :|
Kurwa <--- czy coś mi się jebło z chromem czy się jakies zasady zmieniły? Ńi chuja nie widzę przekleństwa bez cenzury!
Nic się nie stało, ich jest więcej w jednym bloku jak nas w jednym mieście
Ten na motorze/skuterze stał tyle czasu w bezruchu myśląc "No kurwa ja tu stałem, jak ja teraz przejadę?" Po chwili skapował że trzeba pomóc...
Nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy jeżdżą szybko w takich warunkach. Nie jestem jakimś prykiem i rozumiem bezsens niektórych ograniczeń, ale kurwa, taki idiota sam się prosi o wypadek...
Najważniejsze, że reakcja postronnych przechodniów i użytkowników dróg była na tyle błyskawiczna, że pacjent na pewno będzie żył.
mógł se gościu cieńsze koła to tej fury założyć to by mu się lepiej w taką pogodę jeździło frajer!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów