📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ewidentnie się dogadali. Ubezpieczenie pokryje cześć rat za nową budę z kebabem która pewnie otworzyli
W turcji próba samobójstwa karana jest śmiercią.
A tutaj ewidentnie była próba samobójcza.
Rzuciła się pod ten samochód, na filmie to wyraźnie widać !!
A tutaj ewidentnie była próba samobójcza.
Rzuciła się pod ten samochód, na filmie to wyraźnie widać !!
Zatrzymała się by spojrzeć śmierci w oczy
Od kiedy te brudasy przesiadły się z wielbłądów na samochody, wypadków jest coraz więcej.
i jedzie taki zjeb genetyczny z wlaczonymi halogenami panzerwagenem lt (?)
:[[[
:[[[
mówcie co chcecie, u nas pewnie każdy mijałby miejsce wypadku i udawał że nie widzi, a jakiś dzieciak w samych gaciach nagrywałby skarpetą z okna, a tam? od razu wszyscy pobiegli popatrzeć z bliska!
Tyle czekania na to by coś ciekawego się zdarzyło... Już się obawiałem, że zaraz wyskoczy mi jakiś szpetny ryj ni stąd ni zowąd i będzie wrzeszczał.
Bo to zła kobieta była
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów