📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tak ciężko filmik obciąć? Wstawiać prawie półtorej minuty dla 5 sekund... ehh...
Oglądać od 0:45 do 0:50, poza tym nic się nie dzieje.
lesiot napisał/a:
Tak ciężko filmik obciąć? Wstawiać prawie półtorej minuty dla 5 sekund... ehh...
penisa też łatwo obciąć a nie obcinasz, więc nie pierdol
I po chuj się bujała na tym krawężniku...
nie poślizg, tylko morderstwo
widać jak przed uderzeniem pokazuje mu środkowy palec. ewidentnie jej wina - tak w ogóle po chuj wychodziła z kuchni!?
No żal! Już myślałem że spadnie na nią ten SUV a tu dupa:/
Gdyby nie wyszła z kuchni to by nic się nie stało, a tak tragedia. I pewnie jeszcze połamała zderzak
Za przejście z miejscu niedozwolonym grozi zabicie, przez rozpędzonego SUVa. Prawo może surowe, ale wyrok wykonywany szybko i solidnie.
Widać ,że specjalnie tam na niego czekała.
Pytam się: Po co tam stała?!
~Trzeba było w kuchni siedzieć; ale mogę ją zrozumieć jak chodziłem do gimnazjum też specjalnie zwalniałem aby jak najpóźniej trafić do szkoły ;/
~Trzeba było w kuchni siedzieć; ale mogę ją zrozumieć jak chodziłem do gimnazjum też specjalnie zwalniałem aby jak najpóźniej trafić do szkoły ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów