📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
ssij mi napisał/a:
Mimo ze jestem w ruchu przyznaje ze nie zablysneli zbytnio .....bo na czesc pytan to nawet ja znalem odpowiedz ..
chwalisz się czy się żalisz?
Podziękujcie sidolowi. Na youtube można włączyć polskie napisy do tego filmu.
moze z a mocno sie zbakali czy co
kurwa i tacy ludzie decydują o losie Polski
W głupim klubie jest selekcja i nie każdy menel wejdzie
a kurwa do sejmu wpuszczą wszystkich
co za popierdolony kraj
w sejmie powinni znajdować sie TYLKO ludzie odpowiednio przygotowani do danego stanowiska
a nie jakis pierdolony gej czy trans co o polityce ma takie pojęcie jak mój pies
W głupim klubie jest selekcja i nie każdy menel wejdzie
a kurwa do sejmu wpuszczą wszystkich
co za popierdolony kraj
w sejmie powinni znajdować sie TYLKO ludzie odpowiednio przygotowani do danego stanowiska
a nie jakis pierdolony gej czy trans co o polityce ma takie pojęcie jak mój pies
Nutaharion napisał/a:
Jak to się mówi:
"Każdy idiota głosuje na palikota"
w kościele tak ci powiedzieli ?
up@ Każdy idiota jedzie na kościół który w życiu normalnego człowieka nie odgrywa żadnej roli. Ja mam to w dupie, nie chodze, nie słucham, nie wierzę. Ale potrafię zaakceptować to, że inni to lubią i to robią.
-"Jaka jest minimalna placa w Polsce?"
-"Nie wiem."
No kurde skad "swinia przy korycie" ma wiedziec takie rzeczy...
-"Nie wiem."
No kurde skad "swinia przy korycie" ma wiedziec takie rzeczy...
xqvz napisał/a:
up@ Każdy idiota jedzie na kościół który w życiu normalnego człowieka nie odgrywa żadnej roli. Ja mam to w dupie, nie chodze, nie słucham, nie wierzę. Ale potrafię zaakceptować to, że inni to lubią i to robią.
To że ktoś sobie wierzy to jego sprawa, ale gdy kościół wpierdala się we wszystko co możliwe to wybacz że jako ateista mam do nich pretensje.
Mialem sie nie wpierdalac ale jak czytam te zjebane mądrosci ludzi ktorzy nie maja w ogole zielonego pojecia o zyciu a tym bardzie j o polityce to mi sie scyzoryk otwiera w kieszeni mimo ze nie jestem z kielc. Owszem posel powinien znac odpowiedz na PODSTAWOWE pytanie ale nie znal i chuj trudno sie mowi.
Ale jacy by nie byli ludzie z ruchu palikota to bynajmniej cos staraja sie robic i ja o tym wiem bo miewam z nimi stycznosc. Wiec kurwa nie pierdolcie bando zlamasow trzepiacych cie przed komputerem i nie wylewajcie wiadra gowna bo zaloze sie ze zaden z krytykujacych nic nigdy nie zrobil i nie zrobi dla kraju albo chocby miasta lub gminy. Wiec utkajcie wasze szanowne ryje , zacznijcie sami swiecic przykladem a potem dopiero zacznijcie sie wypowaidac.
Dziękuje dowidzenia.
Ale jacy by nie byli ludzie z ruchu palikota to bynajmniej cos staraja sie robic i ja o tym wiem bo miewam z nimi stycznosc. Wiec kurwa nie pierdolcie bando zlamasow trzepiacych cie przed komputerem i nie wylewajcie wiadra gowna bo zaloze sie ze zaden z krytykujacych nic nigdy nie zrobil i nie zrobi dla kraju albo chocby miasta lub gminy. Wiec utkajcie wasze szanowne ryje , zacznijcie sami swiecic przykladem a potem dopiero zacznijcie sie wypowaidac.
Dziękuje dowidzenia.
W co Ci sie wpierdala ? Nie pytam tutaj o to co Ci w telewizji mówią o kościele. Tylko konkrety. Gdzie w twoim życiu codziennym, w codziennych czynnościach wpierdala Ci się kościół ? Odczuwasz to wpierdalanie sie ? Jak nie pójdziesz na roraty to biskup przyjdzie do Ciebie Ci telewizor wynieść ? Kiedyś byłem krzyczącym ateistą tępiącym katoli, odkąd wyłączyłem telewizor w ogóle zapomniałem, że coś takiego jak KK istnieje ;]
@up
Podaj mi jedną uroczystość, choćby z twojej miejscowości, gdzie honorowym gościem nie jest ksiądz. Sam Palikot przed wyborami chcąc zorganizować salę by przedstawić swój program wyborczy, spotkał się z odmową, dlaczego? Bo proboszcz tamtejszej parafii się nie zgodził. Patronem mojego miasta jest " Matka Boża Nieustającej Pomocy " I nikt nie pytał nikogo o zdanie czy ktoś chce czy nie. Kościół zamiast zająć się swoimi bożymi sprawami, wpierdala się w politykę, chcesz konkretu? proszę: na pogrzebie sąsiada ksiądz najpierw opowiedział że kiedykolwiek nie przyszedł do tego sąsiada to on zawsze trzymał krzyż, po czym sprytnie wplątał dłuższą wypowiedź jak to niektórym te krzyże przeszkadzają w pomieszczeniach.
Podaj mi jedną uroczystość, choćby z twojej miejscowości, gdzie honorowym gościem nie jest ksiądz. Sam Palikot przed wyborami chcąc zorganizować salę by przedstawić swój program wyborczy, spotkał się z odmową, dlaczego? Bo proboszcz tamtejszej parafii się nie zgodził. Patronem mojego miasta jest " Matka Boża Nieustającej Pomocy " I nikt nie pytał nikogo o zdanie czy ktoś chce czy nie. Kościół zamiast zająć się swoimi bożymi sprawami, wpierdala się w politykę, chcesz konkretu? proszę: na pogrzebie sąsiada ksiądz najpierw opowiedział że kiedykolwiek nie przyszedł do tego sąsiada to on zawsze trzymał krzyż, po czym sprytnie wplątał dłuższą wypowiedź jak to niektórym te krzyże przeszkadzają w pomieszczeniach.
Kurwa, nie bronie ich, są idiotami, ale kurwa to samo pytanie zadane do posłów innej parti otrzymało by taką samą odpowiedź, więc kurwa większość z nich to taka chołota.
@xqvz
To ja też jeszcze przypomnę jak abp Hoser groził ekskomuniką posłom, którzy zagłosowaliby "za" odnośnie projektu o in vitro. I powiedz mi czemu w szkołach zaniechano edukację seksualna, naukę o antykoncepcji itd i zastąpiono to wszystko religią? A no dlatego, że kościół naciskał i jakby nie spełniono jego żądań to od razu zaczęłaby się nagonka z ambon i tacy jak ty by go poparli. O reszcie poczytaj sobie w Internecie, w gazetach itd, bo o "grzechach" kościoła mówi się wszędzie i głośno, bo już na szczęście nikt się nie boi.
To ja też jeszcze przypomnę jak abp Hoser groził ekskomuniką posłom, którzy zagłosowaliby "za" odnośnie projektu o in vitro. I powiedz mi czemu w szkołach zaniechano edukację seksualna, naukę o antykoncepcji itd i zastąpiono to wszystko religią? A no dlatego, że kościół naciskał i jakby nie spełniono jego żądań to od razu zaczęłaby się nagonka z ambon i tacy jak ty by go poparli. O reszcie poczytaj sobie w Internecie, w gazetach itd, bo o "grzechach" kościoła mówi się wszędzie i głośno, bo już na szczęście nikt się nie boi.
Połowa wyborców Palikota zagłosowała na niego tylko z powodu legalizacji, druga połowa to pedały ;>
Widzicie głąby, tak to jest jak wybieracie tumanów bez szkoły, historyków, transwestytów i innych cwaniaków od gorzały. Ci ludzie chcą rządzić a nie mają do tego kwalifikacji, to jakby ślepego zatrudnić na pilota... Osobiście byłem i jestem za PiS, choć nie jest idealny, przynajmniej Kaczyński skończył prawo na UW i ma wiedzę na temat polityki. A wy idźcie zabrać babci dowód i dajcie się ruchać przez chyżego i jego bandę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów