Saratow
Saratow
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja Wam serio gadam, że Poligon wyprowadził się do Rosji 😉
Często słyszę o Poligonie, co to za legenda?
Kto to jest?
Dlaczego? Wyjaśnij
Nie jestem w stanie wyjaśnić podstawowych ludzkich uczuć. Jeśli tego nie masz w sobie, ja nie pomogę...
Kto to jest?
Specyficzny, bardzo wyjątkowy użytkownik sadistica. Charakteryzował się nanawiscią do zwierząt, z naciskiem na zwierzęta domowe. W swoich komentarzach często opisywał, jak się znęcał nad zwierzętami, jak je torturował, zabijał. Lub co by z nimi zrobił
[ Dodano 2024-06-24, 00:08 ]
Nie jestem w stanie wyjaśnić podstawowych ludzkich uczuć. Jeśli tego nie masz w sobie, ja nie pomogę...
Po co z nim pisać? Towarzysz dupov za każdy wpis ma kolejne ruble. Jeszcze się na sadolu dorobi i se kibel kupi, do swojej ruskiej chatki z gówna, pod jakąś dagestańską granicą
[ Dodano 2024-06-24, 00:10 ]
Po co z nim pisać? Towarzysz dupov za każdy wpis ma kolejne ruble. Jeszcze się na sadolu dorobi i se kibel kupi, do swojej ruskiej chatki z gówna, pod jakąś dagestańską granicą
Ale Ciebie Ukraińcu boli że w Polsce nie trzeba się bać SBU Zelenskiego i można swobodnie rozmawiać.
Bardziej od ruska uważałbym na tych zjebów z Sadistica, którzy piszą o umierającym dziecku: "nie podniecać się to tylko kacapie szczenie"
Na świecie jest 8 mld ludzi, osobiście mam wyjebane ile małych ruskich śmieci odejdzie do aniołków
Bardziej od ruska uważałbym na tych zjebów z Sadistica, którzy piszą o umierającym dziecku: "nie podniecać się to tylko kacapie szczenie"
Dla ciebie to może i nadzieja narodu sowieckiego, ale dla reszty cywilizowanego świata to kolejny ork marzący o imperium. Szczeniąt zacnego gatunku jakim jest pies nie przyrównuj do tych zwierząt
Kto to jest?
Dobry, wrażliwy człowiek, który nie mógł się pogodzić ze spierdoleniem umysłowym i znieczulicą sadolowych dekli. Wykreował postać poligona6, by obnażyć jakimi pizdami są ci co tu zgrywają twardzieli. Pisał o psach, a konkretnie o sposobach ich uśmiercania - gąbka nasączona olejem, która zatyka jelita, burek zdycha w męczarniach, a weterynarz nie może wykryć przyczyny, wstrzyknięcie denaturatu za ucho, przyjebanie kołkiem przez łeb i inne. Nie brakowało też wiejskich przypowiastek z psami w roli głównej [jedna mi wyjątkowo spodobała (cały trening kiedyś miałem zjebany, bo mi się przypominało co napisał i każda serię musiałem od nowa zaczynać, bo dostawałem ataku śmiechu)]. Gdy go admin ujebał, to wrócił, ale nie jako postać poligona i nie pisał już nic o psach.
tak też było w przypadku tego newsa
Mocno parafrazując powiedzenie "uderz w stół a nożyce się odezwą" można powiedzieć:
Wrzuć odpowiedni filmikna sadola a sadolowi kretyni się odezwą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów