Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spokojnie, na następnym przystanku się wyrzuci i nie będzie zabierał cennego miejsca przy słupku

A jakby nie miał maski to by do tego nie doszło. Wloncz myźlenie. Sciongnij kaganiec.
Wszyscy biali wsiedli bez problemu, a drzwi zamknęły się przed negroidem... Przypadek? Myślę, że ten rasistowski wagon ma już przej🤬e. Skończy zdewastowany i spalony przez stado drących się małp. Zarząd metra już pewnie szukuje przeprosiny dla wszystkich urażonych tym incydentem.
Różnica między zachowaniem białego człowieka a "francuza" w stosunku do leżącego: biały zaczyna od sprawdzenia funkcji życiowych, czarny zaś od sprawdzenia kieszeni i wyjęcia portfela.
nie obudzil sie po gosc powiedzial "excuse me sir" a nie" Yo nyga!" takze czarny nie wiedzial ze to do niego.
mozecie sie smiac ile chcecie przegrywy, ale cz🤬ch zdazyl a wy byscie stali i czekali jak c🤬je na nastepny pociag.

A mnie ciekawi nagrywający, tak po prostu sobie siedział i nagrywał drzwi od metra? Czy może to była ustawka
-call 911!!!
...
-Need FED rigth now!
- FED?!
- Excuse me, I mean VET...
...
-Need FED rigth now!
- FED?!
- Excuse me, I mean VET...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie