Łabińsk/Rosja
Łabińsk/Rosja
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
obejrzawszy setki takich nagrań zaczynam się zastanawiać, czy za kółkiem siedzi baba, dziadek czy samobójca...
Na kursie b uczą ich że mają obowiązek upewnić się czy nie wymuszą, czyli że ich manewr nie zmusi nikogo do hamowania, a te kurwy po zdaniu prawka oceniają tylko odległość, bo najwyżej ktoś ich strąbi i okrzyczy.
Ludzie to debile
I bardzo kurwa dobrze. Takie kurwy powodują wypadki motocyklistów.
I co w tym złego ?
obejrzawszy setki takich nagrań zaczynam się zastanawiać, czy za kółkiem siedzi baba, dziadek czy samobójca...
Szyby przyciemniane workiem na śmieci, upierdolone zapewne, pociag nadjeżdżał od strony słońca i przejazd bez ramp do tego jakiś kacap najebany, nacpany albo to i to i mamy fajny filmik.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Wczoraj jechałem przez przejazd gdzie nie było w ogóle widoczności, trzeba było się zatrzymać żeby coś zobaczyć, przejazd pod skosem, zarośnięte wszystko. Przejazd z rogatkami ale były uszkodzone, był znak stop i napis uszkodzone rogatki, sznur aut z jednej i drugiej strony jechał, nikt się nie zatrzymywał. Zatrzymalem się ja, dopiero wtedy z naprzeciwka ktoś się chyba wystraszył i też się zatrzymał. Jak już ruszyliśmy to kolejne auta za mną znów nie zwracały uwagi na stop.
Ludzie to debile
nie w Kozach czasem?
nie w Kozach czasem?
Przejazd na "starej drodze na Żywiec" między wilkowicami a buczkowicami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów