📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nosz kurwa Wog,pojebało cię?
Kurwa rozumiem, że może przycisnąć, ale do chuja nie na tyle żeby srać na środku chodnika w biały dzień przy ruchliwej drodze.
Prawdziwy Zdupydomordyzaur! Zawsze mówiłem, że "Kapitan Bomba" jest filmem opartym na faktach.
panar3
Żebyś się teraz nie zesrał i nie zjadł drugi raz
Żebyś się teraz nie zesrał i nie zjadł drugi raz
pewnie zapomniał woreczków na odchody a jakoś trzeba się pozbyć problemu by uniknąć mandatu
Vogue
I coś się napuszył? Na żartach się nie znasz?! Wstawiasz gówno to i gówniane komentarze zobaczysz, proste chyba?
I coś się napuszył? Na żartach się nie znasz?! Wstawiasz gówno to i gówniane komentarze zobaczysz, proste chyba?
bardziej mnie wkurwił ten z tą małpią gadką
Kurwa co za patologia... Zamiast nagrywac trzeba bylo podejsc i wypierdolic porzadnego kopa na ryj, ewentualnie w plecy.
Jakim trzeba byc murz... skurwysynem by tak ordynarnie sie zesrac w miejscu publicznym. Kiedys jakas sucz zaczela sikac na chodniku i dostala kopa od dziadka prosto w dupsko. Temu zasrancowi nalezal sie porzadny kop w ryja, najlepiej butem z metalowym wzmocnieniem.
Jakim trzeba byc murz... skurwysynem by tak ordynarnie sie zesrac w miejscu publicznym. Kiedys jakas sucz zaczela sikac na chodniku i dostala kopa od dziadka prosto w dupsko. Temu zasrancowi nalezal sie porzadny kop w ryja, najlepiej butem z metalowym wzmocnieniem.
sprawdzał czy to jego gówno czy tego murzyna który nagrywa,
niemniej to samo ścierwo
niemniej to samo ścierwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów