📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie niszcz ludziom dzieciństwa!!.. O ile pierwsze można odebrać różnie, to z ostatnimi już przegiąłeś..
Jebane Gender nawet bajek się czepi.
ten pikachuj powinien być rudy..
wchodzę na sadola a tu kwejk, no kurwa ludzie czy wyście ochujeli?
ruchałbym alladyna
Widzę gender już nawet w postaciach z bajek zakwitnęło .-.
Z tym gender to żeś dojebał. To ma taki sam sens jak "dymać kulturoznawstwo", czy "pierdolić politologię". Gender to dziedzina nauki mająca na celu poznanie które różnice w płciach mają podłoże naturalne, a które kulturalne.
A to, że lewacy uzasadniają za pomocą gender niektóre swoje urojone teorie, to zupełnie inna kwestia.
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
A to, że lewacy uzasadniają za pomocą gender niektóre swoje urojone teorie, to zupełnie inna kwestia.
Z tym gender to żeś dojebał. To ma taki sam sens jak "dymać kulturoznawstwo", czy "pierdolić politologię". Gender to dziedzina nauki mająca na celu poznanie które różnice w płciach mają podłoże naturalne, a które kulturalne.
Wyczuwam lekki ból dupy, czyżby kolega po dorabianiu fujary ?
A więc, po pierwsze, nie wiem jak dla reszty sadoli ale dla mnie "dymać kulturoznawstwo", czy "pierdolić politologię" ma sens bo dwu metrowy mutinium w dupe kolejnym bezrobotnym po studiach.
Oraz drogi krzykaczu owszem "utarło" się mówić gender o urojonym pomyśle że zwyrodnienie jednostki jest czymś normalnym.
Dla uproszczenia dam ci nieskomplikowany przykład.
Często używa się określenia " mieszkam na ulicy ....". Zwrot błędny, bo nie da się mieszkać na ulicy, w sensie dosłownym. Określenie błędne, ale używane i wszyscy wiedzą o co chodzi.
Tylko co jakiś czas, upierdliwy członek wypomni innym błędne sformułowanie aby zabłysnąć, jak samotny złoty ząb w gębie włochatego ruskiego. ( właśnie tu jest twoje pięć minut )
P.S za błąd w tytule przepraszam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów