Wiadomo że 1 stycznia wszyscy stają się synami i córkami młynarza, dlatego trzeba popatrzeć na to z lekkim przymrużeniem oka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja już dziś siłownie zaliczyłem, nie ma że boli trzeba robić to mimo woli ! ;D
Ja to widzę w ten sposób.
31.XII - pusto...
1.I - pusto, w końcu kaca trzeba wyleczyć
2.I - pusto, może jeszcze kac trzymać...
3.I - 1/100 osób które sobie postanowiła przyjdzie(może jej się nie odechce)
4.I i tak dalej - stali bywalcy, ewentualnie 1/100 osób z postanowienia noworocznego.
Prawda jest taka, że ludzie mają zapału w ch*j, ale jeżeli już coś zrobić to nie ma komu ; )
31.XII - pusto...
1.I - pusto, w końcu kaca trzeba wyleczyć
2.I - pusto, może jeszcze kac trzymać...
3.I - 1/100 osób które sobie postanowiła przyjdzie(może jej się nie odechce)
4.I i tak dalej - stali bywalcy, ewentualnie 1/100 osób z postanowienia noworocznego.
Prawda jest taka, że ludzie mają zapału w ch*j, ale jeżeli już coś zrobić to nie ma komu ; )
Ja wracam od 3 :p ciekawe czy się uda
A drugiego stycznia...
Dobrze że mi przypomniałeś bo bym zapomniał o swoim corocznym postanowieniu!
U mnie był taki tłok w sylwka, że się nie dało dopchać do sztangi, so I call bullshit!
nawet czerwony dywanik zadeptali
fake to raz, a dwa że kurwa tak właśnie ma być... Ćwiczyć a nie pozerskie akcje na necie wyczyniać.
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Ostatnio jak byłem (krótko przed świętami) to podchodzi do mnie typ tak na oko 20 lat i widać, że na siłkę często nie chodzi - chociaż widziałem już kolesi, którzy na moje nie powinni poradzić sobie z hantlem 12 kg, a pizgali 23jkami. 190 cm wzrostu i nie więcej niż 80kg - tak mniej więcej. W każdym razie ja sobie ćwiczę na płaskiej ławeczce do wyciskania i podchodzi ten gościu:
-Ej, kurwa, ile ci zostało?
-No całkiem sporo, jeszcze 4 serie, ale możemy machać na zmianę
-Dobra. Chuj ale masz tu za mało jak dla mnie, haha
-To sobie dokładaj, ja mam czas
A akurat w obecnej chwili walę FBW regeneracyjny po 3 miesięcznej przerwie z powodu kontuzji i faktycznie obciążenia są małe. Ale już widzę, że gościu niezły model, bo nawet nie przygotował sobie sztangi do rozgrzewki tylko od razu zaczął dorzucać żelazo (a widziałem, że dopiero wchodził, więc był nierozgrzany). Założył 30 kg krążków z każdej strony (czyli 60kg obciążenia + 20kg sztanga) - jak na tak chudego gościa to całkiem niezła pierwsza seria.
Pierwsze powtórzenie - wszystkie żyły na twarzy i szyi wyszły i pulsują jak pierdolony stroboskop. Drugie powtórzenie - oczy na wierzchu.
Trzecie powtórzenie - jedyne co zdążył powiedzieć to "Weź chwy...." i wyrzucił sztangę na bok miażdżąc mi prawie nogę.
Nagle wstał i szybko wyszedł. Kiedy się odwracał zauważyłem, że jego spodenki z tyłu zmieniły kolosr z białego na brązowy
Taki kozak, ćwiczy aż do posrania.
-Ej, kurwa, ile ci zostało?
-No całkiem sporo, jeszcze 4 serie, ale możemy machać na zmianę
-Dobra. Chuj ale masz tu za mało jak dla mnie, haha
-To sobie dokładaj, ja mam czas
A akurat w obecnej chwili walę FBW regeneracyjny po 3 miesięcznej przerwie z powodu kontuzji i faktycznie obciążenia są małe. Ale już widzę, że gościu niezły model, bo nawet nie przygotował sobie sztangi do rozgrzewki tylko od razu zaczął dorzucać żelazo (a widziałem, że dopiero wchodził, więc był nierozgrzany). Założył 30 kg krążków z każdej strony (czyli 60kg obciążenia + 20kg sztanga) - jak na tak chudego gościa to całkiem niezła pierwsza seria.
Pierwsze powtórzenie - wszystkie żyły na twarzy i szyi wyszły i pulsują jak pierdolony stroboskop. Drugie powtórzenie - oczy na wierzchu.
Trzecie powtórzenie - jedyne co zdążył powiedzieć to "Weź chwy...." i wyrzucił sztangę na bok miażdżąc mi prawie nogę.
Nagle wstał i szybko wyszedł. Kiedy się odwracał zauważyłem, że jego spodenki z tyłu zmieniły kolosr z białego na brązowy
Taki kozak, ćwiczy aż do posrania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów