Chciał niczym jaszczurka gubiąca swój ogon, przepołowić się by odrosnąć następnie z dwóch części. Pod pociąg przeto rzucił się ochoczo, dając się uciąć na pół. Dwa rzuty kamery.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo tylko za opis
kurva nie udało się o której następny pociąg
no chyba ze bedzię cofał
no chyba ze bedzię cofał
Dziwny sposób rozmnażania się.
Swoją drogą podziwiam takiego samobójce - miał jaja. Miał też nogi.
Swoją drogą podziwiam takiego samobójce - miał jaja. Miał też nogi.
A te durne kobity uciekły z peronu na torowisko jakby gościu mial wybuchnąć. Szkoda, że nie jechał drugi pociąg :<
nawet zabić się nie umiał . Zamiast głowę położyć na szynę to tylko nogi pojeb jebany.
Kamilllo1990 napisał/a:
nawet zabić się nie umiał . Zamiast głowę położyć na szynę to tylko nogi pojeb jebany.
Może chciał tylko zwolnienie z WF...
Możecie mi wyjaśnić, po co tamta trójka wskoczyła na tory po drugiej stronie? Postanowili też się zabić widząc tą skutecznośc, czy jak?
Kurwa jak się żyły podcina to się tnie wzdłuż a nie w poprzek jak chce się naprawdę samobójstwo popełnić. Atencjusz jakiś kurwa a nie samobójca.
Ciekawe, czy taka osoba popelniajaca brutalne i srednio natychmiastowe samobojstwo w momencie gdy juz jest za pozno nie mysli sobie "co ja najlepszego odjebalem?". Ciekawi mnie, czy lezac z urwanymi konczynami, bez szans na ratunek ze swiadomoscia zblizajacej sie, nieuniknionej juz zmierci spowodowanej wlasnym dzialaniem nie dochodza do wniosku ze jednak odrobinke ich ponioslo i blagaja w myslach jak tu wrocic czas o te kilkanascie sekund? Mam nadzieje, ze konajac zaluja bardzo. Tak bardzo, ze sam stan depresyjny juz bez obrazen moglby wywolac zawal.. Oraz ze boli jak jasny chuj. Bo przez takich pajacow psuja innym ludziom dzien.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów