📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do jazdy figurowej by się nadała, tyle tych piruetów zrobiła. A swoją drogą znalazła w końcu te drzwi czy nadal się kręci?
I tak dobrze ,że nie odjechała bo jeszcze chłop musiałby z buta po akcji wracać
Uważasz, że to jest materiał na Sadictic.pl ?!
Za parytety w służbach mundurowych płacą życiem i zdrowiem mężczyźni
Ten film powinni dołączać do odpowiedzi odmownej na podanie o pracę w policji.
Pary-kurwa-tety...
Pary-kurwa-tety...
botspam napisał/a:
Za parytety w służbach mundurowych płacą życiem i zdrowiem mężczyźni
No tak, kobiety najpierw płacą dupą a później życiem, ZAJEBANE Z MANAUS!!!.
Salieri16000 napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 11:13 Cy
Uważam, że tak bo jak głosi legenda jest to strona, na której znajdziesz "Codzienną dawkę czarnego humoru". Fakt, że ktoś to zapętlił i dodał troszkę wkurwiającą muzyczkę zmniejsza wartość tego materiału ale zmywarka uciekająca do radiowozu w trakcie gdy jej partner podejmuje interwencję jest chyba ok. Nie będziemy przecież w kółko oglądać Chińczyków na skuterach rozjeżdżanych przez ciężarówki
Zawsze przecież gdybym się mylił są mechanizmy, które mają na celu eliminowanie tematów, które nie powinny trafić na główną.
Pozdro
Powinni ja do, wystawiania mandatów dać a nie... I pensje ujebać
. Przez takie zachowanie moglo braknąć wsparcia partnerowi i w efekcie mógł stracić życie.
. Przez takie zachowanie moglo braknąć wsparcia partnerowi i w efekcie mógł stracić życie.
Tak to jest... Tu chyba każdy wie w jaki sposób ona się tam dostała i jakie "testy sprawnościowe" miała. Jedynie co potrafi to galę odjebac i strzelać foty w mundurze.
Przecież to zapętlony fragment i nie wiadomo po co się wróciła. Może kurwa po granaty, a wy myślicie, że stchórzyła.
Zawiesiła się jak Sims między kiblem a prysznicem gdy szybko zmieniasz akcje w kolejce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów