Postęp i nowoczesność dopada także domowe zwierzęta. Kot i pies nie są w stanie zrobić porządku ze szczurem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Szczur pontonem z Afryki przypłynął.a pies i kot chcą być poprawni politycznie,bo zostaną oskarżeni o ratofobię.
impressa88 napisał/a:
Te małe chujki co nazywają się yorki takiego szczura w średniowieczu zjadały na śniadanie. Poczytajcie sobie nawet na mądrej wikipedi
Moi rodzice mają kilka takich... Zajebałyby tego szczura aż miło a same nie są dużo większe od niego...
Dlatego bawi mnie jak ktoś na małe psy mówi, że to nie psy tylko szczury/chomiki
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Lee225 napisał/a:
Jesteście jak ten szczur, wyścig szczurów o wirtualne piwo... pierdolenie głupot by tylko pierdolić, tak zwane pierdolenie o "szopenie".
A to tych piw nie da się później wymienić na prawdziwe w prawdziwym życiu?
a tam pierdolicie, kotka którą miałem 18 lat rozerwałaby na strzępy szczura, psa i tego kota na raz.. 2,5 /3kg samicy ALFA ,każdy z domowników ma blizny nie że kogoś zaatakowała, tylko przez to że stanęli jej na drodze. potrafiła wyrwać drzwiczki w klatce do transportu, rzucić się na niejednego psa, ratownika medycznego czy kogoś kto ją po prostu wkurwił ale tak na co dzień to pieszczoch straszny
Oglądając dałem browara, mówię sobie, na bank pies zagryzie huja nie ma piwa
kurde, miałam psa mniejszego od tego na filmie i potrafiła zatłuc kunę większą od niej samej (zabiła dwie które chciały się dostać do kurnika) i polowała na szczury w garażu, sucza była twardą sztuką głowa labradora a ciało jak napakowany amstaf i brak ogonka (taka się urodziła) no i wersja mini bo była małym psem dożyła 17 lat
A to czasem nie ewolucja ?
Generalnie szczury pchające się do drapieżnika mogą być zarażone toksoplazmozą, i koty "bawią" się z myszą aby sprawdzić czy na pewno od niego ucieka
Bo chcąc nie chcąc kotki co wpierdalały co popadnie potem zdychały w męczarniach...
Może dlatego agresywny szczur jest mało atrakcyjnym celem dla zwierząt :/
Ale ja nie weterynarz , tylko coś tam gdzieś słyszałem.
Generalnie szczury pchające się do drapieżnika mogą być zarażone toksoplazmozą, i koty "bawią" się z myszą aby sprawdzić czy na pewno od niego ucieka
Bo chcąc nie chcąc kotki co wpierdalały co popadnie potem zdychały w męczarniach...
Może dlatego agresywny szczur jest mało atrakcyjnym celem dla zwierząt :/
Ale ja nie weterynarz , tylko coś tam gdzieś słyszałem.
impressa88 napisał/a:
Te małe chujki co nazywają się yorki takiego szczura w średniowieczu zjadały na śniadanie. Poczytajcie sobie nawet na mądrej wikipedi
yorki to szczurołapy każdy to wie .. te psiury wiedziały gdzie i po co ich miejsce , teraz źli ludzie robią im krzywdę trzymając w blokach i ubierając w jakieś zjebane kombinezony coby nie zmarzły na spacerze..
A ja tak siedzę sobie i myślę o poligonie69. Nie nie dlatego, że jego ojczym obydwupłci trzymał go z rozpłodowym labladorem w jednej klatce, nie dlatego, iż porzucony w worku po kartoflach, obudził się na na wysypisku. Gdzie, słabszy fizycznie i psychicznie, ustępował miejsca szczurom i kotom. Jego nienawiść do zwierząt sięga głębiej. Otóż moi drodzy, on nie pił mleka krowiego, a jedynie sojowe. No i druga opcja to taka, że ma niedojebanie mózgowe.
Tak na serio. Mi tam nie przeszkadza jak tam, zwierzątko zjedzą/rozjadą/inne, ale typ ma jakiś problem ewidentnie. Znaczy, że coś z deklem nie tak.
Tak na serio. Mi tam nie przeszkadza jak tam, zwierzątko zjedzą/rozjadą/inne, ale typ ma jakiś problem ewidentnie. Znaczy, że coś z deklem nie tak.
poligon6 napisał/a:
Typowe socjalne nieroby, przy czym jeden udaje że cos robi. Obydwa do wora i za burte bo widze ze jakas woda za płotem. A przed tym jebnac porzadnie o sciane az by sie zesrały.
Już ci pisałem, że musisz to przepracować, poligon, a nie odrzucać te wspomnienia od siebie. Pogodzisz się z własnym "ja", przestaniesz fantazjować o dręczeniu psów, podpalaniu, znajdziesz spokój ducha. Ale na początek musisz przestać obciągać wszystkim na plebani. Twój proboszcz pisze na fejsie, że na ministranta już za stary jesteś, ale połykasz z jajami, to cię trzymają, bo byś wszystkie czworonogi z żalu we wsi spalił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów