📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre, weźmy najbardziej kontrowersyjne wypowiedzi przeciwników i połączmy je z najlepszymi z naszej strony, debile to łykną.
Może z tym porównaj strajk kobiet ?
Uprzejmie przypominam
Może z tym porównaj strajk kobiet ?
Dmger napisał/a:
Większego sprzedawczyka od Bosaka w polityce jeszcze nie widziałem
Uprzejmie przypominam
Lewactwo powinno mieć zapis w konstytucji, że można je odjebać bez konsekwencji. Nie ma większego ścierwa od nich, ale tuż za nimi jest inny marksizm, czyli narodowy socjalizm w wydaniu piździelców a także ONR - ich też powinien w konstytucji inny podpunkt obejmować. I byłby spokój.
Polska bez marksizmu to Polska bez:
- Antifa
- Razem
- Lewica
- PiS
- ONR
Świat były kurwa zajebisty bez tego ścierwa!
Polska bez marksizmu to Polska bez:
- Antifa
- Razem
- Lewica
- PiS
- ONR
Świat były kurwa zajebisty bez tego ścierwa!
Dmger napisał/a:
Zjednoczenie Chrześcijańsko-Narodowe
Akcja Wyborcza Solidarność
Przymierze Prawicy
Prawo i Sprawiedliwość
Platforma Obywatelska
Polskie Stronnictwo Ludowe
no to wygląda na największą kurwę w Polsce
@Dmger Uważam że to jak gładko Andruszkiewicz porzucił swoje ideały za stołek, stawia go na pierwszym miejscu w kurewstwie politycznym.
Bankier, milioner, kapitalista, liberał, doradca Tuska.
Premier w socjalistycznym rządzie PIS
McQurwa napisał/a:
no to wygląda na największą kurwę w Polsce
Premier w socjalistycznym rządzie PIS
Niezwyciężony napisał/a:
@Dmger Uważam że to jak gładko Andruszkiewicz porzucił swoje ideały za stołek, stawia go na pierwszym miejscu w kurewstwie politycznym.
U mnie na pierwszym miejscu są kurwy, które do połowy lat '90 wstępowały do SDRP. Czaisz to? Po obaleniu komuny wstępować do PZPR?
Taką polityczną kurwą nr 1 jest Biedroń, bo wstąpiła ona do SDRP tuż po obaleniu komuny.
Ale Andruszkiewicz czy Kamiński to ten sam typ kurwy. Oportuniści-aparatczycy. A ich motto to "Przyczepiło się gówno do okrętu i mówi płyniemy".
hehe lewica się tłucze z prawicą a ja właśnie oglądam sondaże, lewica w dół, Konfederacja w dół a PIS i PO w górę, ładnie wszystkich wyruchali
znowu pójdziecie do wyborów wybierać "mniejsze zło"
znowu pójdziecie do wyborów wybierać "mniejsze zło"
Niezwyciężony napisał/a:
ten nie przebije twojej kurwy
Młodzież Wszechpolska
Stronnictwo Narodowo-Demokratyczne
Liga Polskich Rodzin
Unia Polityki Realnej
Libertas Polska
Platforma Obywatelska
moja kurwa potrafi skakać
Dmger napisał/a:
A twój stary to co??
Wypowiedź Bąkiewicza pod publikę. Szukał sobie poparcia wśród kiboli, bo po rozłamie ONRu nawet tam nie może znaleźć nikogo. Wszyscy wiedzieli, że kibole zwani prawdziwymi polakami i patriotami, będą robić dym, ale Bąkiewicz był zaskoczony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów