📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
W Londynie nie musisz chodzić do ZOO, to ZOO przyjdzie do Ciebie.
Byle coś zapierdzielić , byle ukraść , byle komuś coś zabrać tymi łapkami.
Najbardziej mnie wkurwiają te białe lewackie kurwy zadające się z tą czarną masą
Wystarczy dosypać czegoś do jedzenia i iść tam, gdzie te zwierzaki się gromadzą.
I tak moi drodzy popadamy w skrajności, jeżeli jedna strona narusza równowagę popędza druga stronę, wojna światów nadchodzi. Aż się boję pomyśleć jaki będzie efekt końcowy tego co się wyrabia. A jak rewolucje kończą się dla zwykłych zjadaczy mowic chyba nie musze?
Czemu nowocześni?
nie głupie
Bushido21 napisał/a:
j***ne małpy
To moja kwestia, ale tak masz racje jebane małpy i jakieś albinosy się przewijają... Wszystkich do dołu w z wapnem
Geigi napisał/a:
nie głupie
Ja mówiłem, żeby zatruc żarcie w całym sklepie i niech szabrują
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów