📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szon powiedział co wiedział a po drugie przez takich szonów bo się zachciało ciemnego będzie kiedyś czarno i muzułmańsko i to z nas się będą śmiać że jebaliśmy u czarnych przy bawełnie
Jak byłaś z malpą to powinnaś mieć na czole wypaloną pieczątke i nigdy więcej białego gościa nie dotknąć proste
No Biali Polacy... bo przywlekły to tępe dzidy od murzynów z Afryki... A co jej się w tym określenie nie podoba to nie rozumiem, wszystko 100% poprawnie. Czarny? - czarny, z Afryki?- z Afryki = wszystko się zgadza.
słuchałem z zainteresowaniem, później przyłożyłem głowę do ściany , upewniłem się że nie jest kwadratowa, dotarło do mnie że tę Panią dopadnie selekcja naturalna, przysłowie "przejdzie, jak nie z czasem to na dzieci" nie ma charakteru humorystycznego,
hej lala twoje zdanie jest tyle warte co tych twoich murzynów czarnych z Afryki
Simon Mol to polski bohater narodowy. Udowadniał lewaczkom, że rzeczywistość ma większą moc niż lewackie chciejstwo i życzenia. Wielki człowiek, tak dziś potrzebny, część i chwała jego pamięci! Pamiętamy bohaterów, pamiętamy wojowników, pamiętamy męczenników, dla nich blask wiecznej chwały!
Co to za tępe i politycznie poprawne oraz tolerancyjne piździsko? A jak mamy nazywać murzyna z Afryki? czarnuch z Afryki. Chyba proste? Jak tak lubisz czarnuchów to wypierdalaj do Paryża albo innego ubogaconego kulturowo miasta w UK i tam będziesz robić za autorytet jak kozojebcy zerżną dupsko.
fab110 napisał/a:
Murzyn z Aryki to jest poprawne nazewnictwo droga Pani !
bo biały murzyn też jest
Jeżeli kobieta była z murzynem z Afryki to bym ją patykiem nie dotknął, obrzydliwe
No tak. „Biali Polacy” mają hiv bo współżyli z kobietami które popuszczały szpary murzynom z Afryki którzy ruchali małpy. Oto cała magia tej choroby.
Ja zawsze przechodzę na drugą stronę ulicy jak widzę z daleka blondi która wróciła z safari bo HIV może od niej wylecieć z pod spódnicy i mnie zarazić.
[ Dodano: 2024-10-11, 23:47 ]
Tak, biali murzyni to Polacy pracujący w Zachodniej Europie od 40lat!
[ Dodano: 2024-10-11, 23:48 ]
I byś natychmiast potem umarł na kretynizm. Przez gumę nawet przenika taki jadowity
[ Dodano: 2024-10-11, 23:47 ]
CanesVenatici napisał/a:
bo biały murzyn też jest
Tak, biali murzyni to Polacy pracujący w Zachodniej Europie od 40lat!
[ Dodano: 2024-10-11, 23:48 ]
cipq napisał/a:
Tępa dzida, ale puknąłbym.
I byś natychmiast potem umarł na kretynizm. Przez gumę nawet przenika taki jadowity
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów