📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mitów? Kurwa wystarczy 5 sekund, żeby znaleźć statystyki w internecie i by nie pierdoliła głupot
A kto byłby z dziewczyną która była z murzynem?
Once you go black we won't take you back.
Once you go black we won't take you back.
Nome napisał/a:
to ta Magdalena Chorzewska?
Tak. Psycholożka. Brała udział w "Ślub od pierwszego wejrzenia" w TVN jako specjalistka. Dużo się też udziela w różnych mediach, np Tik Tok.
Taka mapka, przydatna byłaby dla tej tępej kurwy, częstość występowania HIV/AIDS wśród osób dorosłych w %:
Marian_Koniuszko napisał/a:
Po sposobie w jaki mówi, można wywnioskować, że ma się za jakiś autorytet... Instagram i tit tok ryją beret bardziej niż twarde narkotyki.
Najtrafniejszy komentarz kwitujący krótko internetowe persony, jaki kiedykolwiek przeczytałem xD
I w obronie takich odpalają się białorucerzyki. Jakieś patrole i nakręcanie się na obronę polskich k0biet. XD
Frekwencja jest kobietą pamiętajcie o tym.
Frekwencja jest kobietą pamiętajcie o tym.
Szkoda, że lala nie załapała się na Simona Mola. On też miał podobne zdanie do niej
Aha wirus HIV też jest w Polsce więc nie ma co się bać a wogule to jesteś rasistą bo nazwałeś murzyna murzynem z Afryki ..... To jak mam go nazwać szympansem bonobo..... Ze mną jak i z 80 procentami sadoli by nie pogadała ...
[ Dodano: 2024-10-10, 01:11 ]
I tak odpowiedź brzmi robić sobie badania a najlepiej po murzynie nie brać .... Jest wtedy 100 procent pewności że nie będziesz mieć brudne dziecko....
[ Dodano: 2024-10-10, 01:11 ]
I tak odpowiedź brzmi robić sobie badania a najlepiej po murzynie nie brać .... Jest wtedy 100 procent pewności że nie będziesz mieć brudne dziecko....
sram kurwie na ryj
Loookas79 napisał/a:
bo to nie murzyny tylko NIGERRYYYYY !!!!!!
Przepraszam bardzo , ale wpierw był Neger ( to ten najbliżej naczelnych) to on zszedł pierwszy raz z drzewa. Choć jest ciekawe że , oni nadal nie nauczyli się przestać rzucać odchodami..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów