Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
W szkole specjalnej rozumiem?
Zwykłe technikum, a sposób twojego rozumowania, sugeruje że mierzysz mnie swoją "specjalną" miarą
Kiedyś jak dostało się lufę w szkole to człowiek obsrany był w chuj przed rodzicami i bał się wywiadówki... Potem nastąpił dziwny zwrot akcji gdzie nauczyciele się bali rodziców na wywiadówkach jak ich dziecko dostało pałę...
Teraz gówniarzeria się rzuca do nauczycieli, drze ryja, robi z siebie ofiarę i nawet leci z łapami...
Ciekawe co będzie za kilka kolejnych lat.
A teraz jak rodzice reaguja kiedy dostaniesz jedynke?
A teraz jak rodzice reaguja kiedy dostaniesz jedynke?
Dziwią się, że umawiam się z dziewczynkami z podstawówki
Ja pierdole nie ogarniam tej obojętności innych uczniów. Jak ich nie wkurwia to, że przychodzą na lekcje/zajęcia i jakiś pajac drze ryja i robi syf? I ten brak szacunku do nauczyciela. Jakby mi koleszka z klasy wyskoczył z ryjem do mojej Nauczycielki od matmy z liceum (szacun dla kobiety bo kawał czasu i zdrowia poświęciła żebyśmy maturę z matmy rozjebali na miękko) to bym mu tak wypieprzył z liścia aż by zajęczał.
Aha.
Super. Nawet rozumiem.
Teraz wyobraź sobie, że nie mieszkasz w Polsce tylko w USA.
Mieszkasz w kraju gdzie rocznie jest kilka strzelanin w szkołach.
Masz pewność, że nie będziesz następny?
Chcesz wkurwić jeszcze bardziej już nieźle wkurwionego białego chłopczyka z wyższej klasy średniej który chodzi z tobą na zajęcia?
Mam nadzieję, że zrozumiałeś mój przekaz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów