📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś jak dostało się lufę w szkole to człowiek obsrany był w chuj przed rodzicami i bał się wywiadówki... Potem nastąpił dziwny zwrot akcji gdzie nauczyciele się bali rodziców na wywiadówkach jak ich dziecko dostało pałę...
Teraz gówniarzeria się rzuca do nauczycieli, drze ryja, robi z siebie ofiarę i nawet leci z łapami...
Ciekawe co będzie za kilka kolejnych lat.
Teraz gówniarzeria się rzuca do nauczycieli, drze ryja, robi z siebie ofiarę i nawet leci z łapami...
Ciekawe co będzie za kilka kolejnych lat.
Ale jak teraz ? to cię rodzice w piwnicy trzymali czy jaki chuj ?
Na własne piękne oczy widziałem lepsze akcje, ale to były czasy nokii 3310 i internetu na dyskietkach więc dowodów brak
Szkoda, że skośnooki nie wyciągnął katany i mu nie upierdolił ten rozdarty ryj
Co to za murzyńskie zachowanie u białasa ? Widać efekty przebywania z czarnymi.
Niezwyciężony napisał/a:
Ale jak teraz ? to cię rodzice w piwnicy trzymali czy jaki chuj ?
Na własne piękne oczy widziałem lepsze akcje, ale to były czasy nokii 3310 i internetu na dyskietkach więc dowodów brak
Do różnych szkół chodziliśmy chyba.
W szkole specjalnej rozumiem?
Jest pewien sposób wymyślony przez nazistów na początku 2 wojny światowej: wzbogacali mózgi wyjątkowych debili kilkoma gramami ołowiu, przez co delikwent z marszu praktycznie doznawał olśnienia co do swojego niewłaściwego postępowania i w nanosekundy po aplikacji zamykał mordę.
up@ nie tobie decydować o tym kto jest debilem a kto nie i co może wnieść do świata. Chujowe masz wzorce. Pamiętaj o Einsteinie, którego naziści by zamordowali albo o gościu na wózku, który jest twórcą współczesnej fizyki teoretycznej. Człowiek jest zbyt mały i ma zbyt mały wgląd w całość aby decydować o tym co jest dobre a co złe. Niech życie toczy się samo
up
a tam pierdolisz, lewactwo jest złe
a tam pierdolisz, lewactwo jest złe
@kalijanek to miliony ludzi w europie nie mogą powiedzieć że sprowadzanie ciapatych jest złe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów